Fotomuntatge de Marc Clotet i Natalia Sánchez amb un cor de fons

GENT

Natalia Sánchez, parella de Marc Clotet: els fills, quants en té i totes les fotos

Natalia Sánchez i Marc Clotet van anunciar fa unes setmanes a través de les xarxes socials que deixaven Barcelona per mudar-se a Madrid

Natalia Sánchez i Marc Clotet són una parella molt consolidada. Fa unes setmanes que la parella d'actors va anunciar que deixava Barcelona per traslladar-se a Madrid per poder complir els seus compromisos laborals.

Marc Clotet ha fitxat pel programa de cuina Bake off: famosos al horno. D'altra banda, Natalia Sánchez és la protagonista de la nova sèrie d'Antena 3, Sueños de libertad. Per aquest motiu, la intèrpret visitarà aquest dijous a la nit El Hormiguero amb el seu company Alain Hernández.

A la sèrie, Natalia Sánchez dona vida al personatge de Begoña Montes, la qual queda atrapada en un matrimoni tòxic. D'aquesta manera, buscarà l'anhelada llibertat a l'Espanya del 1958. No obstant això, al programa de Pablo Motos, podrem conèixer més detalls sobre aquest nou projecte audiovisual.

Natalia Sánchez i la seva nova vida a Madrid

Fa només unes setmanes que Natalia Sánchez i Marc Clotet, van anunciar que es mudaven a Madrid. Ho van fer mitjançant una publicació a través de les seves xarxes socials. Així, la parella i els seus dos fills petits diuen adeu a la ciutat comtal per mudar-se a la capital espanyola.

"Ens mudem de ciutat! Canvi d'escola, de casa, de vida… Així, d'un dia per l'altre, ja sabeu com funciona la nostra feina. Sento haver estat tan absent aquests dies, però han estat una bogeria", començava l'actriu al seu compte d'Instagram.

"Volia que els petits s'adaptessin tan bé com sigui possible a la seva nova vida. I hem hagut de fer malabars per poder estar tan presents com sigui possible i fer el seu aterratge més tou", va assegurar Natalia Sánchez.

Natalia Sánchez i els seus dos fills: Lia i Neo

Natalia Sánchez i Marc Clotet tenen dos preciosos fills en comú: la Lia i el Neo. La parella fa una dècada de relació i han format una preciosa família. Els petits tenen 5 i 3 anys i només cal veure les fotografies publicades pels seus pares per adonar-se de com són de feliços.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Natalia Sánchez és molt activa a través de les seves xarxes socials. Sempre fa partícips els seus seguidors de petites pinzellades de la seva vida amb Marc Clotet. Així que els desitgem el millor en aquesta nova etapa a Madrid.