Muntatge de Mar Flores al costat d'Elías Sacal amb rostre seriós

GENT

Mar Flores deixa entreveure el possible motiu de la seva ruptura amb Elías Sacal

Mar Flores ha anunciat la seva ruptura amb Elías Sacal a les xarxes socials, coincidint amb l'última polèmica del seu fill Carlo Costanzia

Mar Flores ha trencat amb Elías Sacal. O almenys això ha donat a entendre mitjançant un missatge contundent que no ens ha passat desapercebut.

La mare de Carlo Costanzia, que actualment està al punt de mira per la seva relació amb Alejandra Rubio, compartia una cridanera reflexió.

"Que avui tot l'amor que dones trobi un milió de formes de tornar a tu", s'hi pot llegir. I juntament amb ella, Mar Flores no ha dubtat a fer un cridaner apunt sobre això.

Primer plànol de Mar Flores seria en un esdeveniment
Mar Flores travessa una etapa força complicada | GTRES

"No cal tenir parella per donar i rebre amor. Els solters també som feliços. Bon Sant Valentí", ha expressat contundent.

Unes paraules que han fet saltar totes les alarmes sobre una nova ruptura amb Elías Sacal. Tot i que la veritat és que la parella ha tingut moltes anades i vingudes.

A més, a això se suma que Mar Flores tampoc travessa el seu millor moment en el terreny professional, i és que fa tot just unes hores coneixíem el seu acomiadament a Espejo Público.

Després de veure'ls junts i d'allò més feliços aquest desembre passat, semblava que per fi havia trobat l'estabilitat, però res més enllà de la realitat.

Captura de la storie pujada per Mar Flores a Instagram
Mar Flores es pronuncia a Sant Valentí | Redes sociales

Mar Flores anuncia la seva ruptura amb Elías Sacal

Un nou disgust per a Mar Flores que se suma a les polèmiques que ha anat protagonitzant el seu fill Carlo, que continua sent el focus d'atenció.

Després de trencar el 2022, Mar deixava molt clars els motius que l'havien portat a distanciar-se d'Elías Sacal. Segons sembla, i segons donava a entendre, la model no se sentia gaire valorada en la seva relació.

Mar Flores al costat d'Elías Sacal posant somrients en un esdeveniment
Mar Flores i Elías Sacal han tingut una relació plena d'anades i vingudes | GTRES

Justament per això haurien posat fi a la seva relació després de set anys junts. "Fins que la vida no em posi davant una persona que em valori i que em deixi ser jo, prefereixo estar sola", argumentava respecte a Sacal en aquell moment, quan no veia possible una reconciliació.

"M'agrada ser independent, necessito treballar i compartir el temps amb la família", al·legava. Tot i això, no mantenia aquesta postura durant molt de temps, ja que el 2023 decidien donar-se una altra oportunitat.

Ara, cal esperar per confirmar si aquesta nova ruptura ja és la definitiva, o si, per contra, intenten novament salvar el seu amor.