Muntatge de Gloria Camila Ortega somrient amb unes arracades de cèrcols i Amador Mohedano rient amb un barret negre

GENT

La filla de José Ortega Cano confessa la veritat i dona la raó a Amador Mohedano

La filla de José Ortega Cano ha fet un pas endavant i ha trencat el seu silenci sobre la seva marxa d''Espejo Público', confirmant la versió d'Amador Mohedano

José Ortega Cano era testimoni de l'última hora que ha afectat de ple el futur professional de la seva filla Gloria. El torero va celebrar que la seva filla comencés una nova etapa com a col·laboradora d'Espejo Público, anant fins i tot a acompanyar-la al plató. Tanmateix, fa uns dies va sortir a la llum que el programa d'Antena 3 havia donat per finalitzada la seva col·laboració a l'espai matinal

Els rumors no van trigar a arribar, apuntant al poc interès mediàtic que desperta Gloria Camila. Davant d'això, va ser Amador Mohedano l'encarregat de desmentir les especulacions i va afirmar que havia estat ella qui va prendre la decisió de no continuar. Ara la filla d'Ortega Cano ha fet un pas endavant i ha explicat la veritat, confirmant la versió que va fer el seu oncle.

Amador Mohedano deia la veritat: la filla de José Ortega Cano va decidir no renovar amb Espejo Público

La filla de José Ortega Cano per fi s'ha pronunciat sobre la notícia que apuntava al seu cessament com a col·laboradora d'Espejo Público. Pel que sembla, Gloria tenia un contracte de sis mesos amb l'espai matinal i aquest va decidir no renovar el contracte.

El motiu no es va donar a conèixer, però hi va haver qui va assegurar que Gloria, si no parla de la seva família, no desperta cap mena d'interès. Mentre ella guardava silenci, va ser el seu oncle Amador Mohedanoel primer a pronunciar-se sobre el tema i sortir en defensa de Gloria.

Muntatge d'Amador Mohedano seriós mirant de banda amb un barret de palla i Gloria Camila Ortega somrient dins d'un cotxe
Amador va ser el primer a donar la versió de Gloria | e-noticies.cat, Mediaset, Europa Press

Al canal del seu amic Juanjovlog, va afirmar que, després de parlar amb la filla d'Ortega, aquesta l'havia informat dels fets. "Ha estat ella qui ha decidit no renovar el contracte", ha revelat, apuntant així que Gloria era la que no volia continuar a Espejo Público.

Dies després de la intervenció d'Amador, ha arribat el torn de la influencer que, mitjançant una història, ha trencat el seu silenci. Visiblement molesta per les especulacions al voltant del seu cessament, la filla de José Ortega Cano ha explicat la veritat.

Per això, ha adjuntat un text tret del seu contracte amb Antena 3 "per a tots aquells que es precipiten i no saben res". S'hi pot llegir que la col·laboració amb Espejo Público s'havia prorrogat fins a finals de març. Per això, el seu cessament, efectivament, havia estat per decisió de Gloria, tal com havia afirmat Amador.

La filla de José Ortega Cano promet explicar tota la veritat

Encara que Amador Mohedano va desmentir els rumors sobre la filla d'Ortega, molt pocs han estat els que se'l van creure. La teoria que havia estat acomiadada va continuar guanyant pes i despertant l'interès mediàtic.

No obstant això, amb la prova aportada per Gloria queden clars tots els dubtes. Perquè al text s'havia establert una pròrroga iniciada l'1 de gener, i amb data de fi el 31 de març. Per això, Espejo Público havia ampliat el seu contracte inicial, mostrant així el seu interès per la continuïtat al programa de Gloria.

Captura de Gloria Camila parlant com a col·laboradora de Espejo Público
Gloria confirma que va ser ella qui no va voler renovar amb Antena 3 | Atresmedia

Tenint en compte aquest escrit, es confirmen les paraules d'Amador i queda demostrat que ella ha decidit posar fi a aquesta pròrroga. El motiu? De moment, la filla d'Ortega no ha avançat res més.

Però sí que ha afirmat als seus seguidors que "algun dia us explicaré com va ser tot i el perquè". Sembla que a Gloria encara li queda molt per explicar sobre la seva etapa a Antena 3 i promet explicar amb detalls el motiu.

Un avanç podrien ser les paraules amb què ha acompanyat la seva història. "Farta que no ens facin cas, ens menyspreïn i ens apallissin com volen", adjuntava. És un missatge dirigit a Antena 3, o a tots els que han opinat sobre el seu cessament? Caldrà esperar a conèixer la seva versió.