Muntatge de primer pla de Nacho Palau i Miguel Bosé seriosos
GENT

Nacho Palau va decidir trencar amb Miguel Bosé per una raó que ja ha vist la llum

Nacho Palau va confessar al plató del 'Deluxe' el motiu real pel qual va decidir posar punt final a la seva relació amb l'artista

Nacho Palau va revelar fa uns mesos la vertadera raó per la qual va decidir trencar la relació sentimental amb Miguel Bosé. Declaracions que es van produir el juliol passat al plató del Deluxe.

Després de mesos allunyat del focus mediàtic, divendres passat 1 de desembre, l'exsupervivent va tornar a Telecinco amb males notícies. Segons va revelar a l'avanç previ a la seva entrevista, "aquest estiu m'han tornat a diagnosticar un càncer".

Ara bé, no va ser fins que es va asseure al plató de ¡De Viernes! quan vam poder conèixer tots els detalls sobre la seva recaiguda inesperada. "Encara no sé si estic net i si he de tornar a passar per quimioteràpia o radioteràpia. Estic cansat", va confessar Nacho Palau.

Captura de Nacho Palau assegut al sofà del programa ¡De Viernes! de Telecinco
Nacho Palau anuncia al plató de 'De Viernes' que torna a patir càncer | Mediaset

Però sens dubte, el que més va cridar l'atenció de la seva entrevista van ser les paraules incendiàries que va dedicar a Bosé. Tal com va assegurar l'escultor aquell dia, "de Miguel no te'n pots fiar, és molt manipulador, no respecta res i fa el que li dona la gana".

A més, no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que s'estava replantejant amb qui vol deixar els seus fills si no aconsegueix curar-se de la seva malaltia:

"Si jo faltés, la meva voluntat era que els quatre germans estiguessin amb Miguel, ara no ho tinc tan clar.[…]No et pots treure dos fills d'un cop de ploma, per això em plantejo que els meus fills el tinguin de tutor". I el motiu no seria altre que la forta discussió que van mantenir aquest any a Mallorca.

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que Nacho Palau parla públicament de la seva ruptura amb Miguel Bosé. A principis de juliol, i després de superar el primer càncer de pulmó, l'escultor va acudir al plató del Deluxe per revelar la vertadera raó que s'amaga darrere d'aquesta decisió.

Nacho Palau va confessar la raó per la qual va decidir trencar amb l'artista: “No aguantava allò”

Abans que el Deluxe desaparegués definitivament de la graella de Telecinco, Nacho Palau es va asseure al plató per parlar sobre alguns aspectes de la seva vida privada. De fet, no va tenir objeccions a compartir amb tota l'audiència de la cadena el motiu real de la seva separació.

Captura de Nacho Palau somrient en 'Viernes Deluxe' del dia 30 de juny de 2023
Nacho Palau va explicar al 'Deluxe' els motius de la seva ruptura | Telecinco

Tal com va revelar en aquell moment, la relació entre ell i Miguel Bosé s'acaba perquè decideix “no passar per l'adreçador”. "Jo me'n vaig anar de la casa de Panamà perquè la situació era molt fotuda. Jo no aguantava allò", va confirmar el convidat, deixant al descobert el mal caràcter de l'artista.

A més, Nacho Palau no va tenir cap problema a confessar que en l'última etapa de la seva relació van tenir "moltes baralles" i alts i baixos. Per això, en aquell moment i després de prendre la decisió de distanciar-se de l'artista, va decidir anar-se'n a “un hotel”.

D'altra banda, l'escultor també va confirmar que tots dos van ser infidels durant el seu festeig. Però la situació va començar a agreujar-se durant la seva estada a Panamà. "Es va tornar molt obsessiu, era molt gelós amb amics, molt gelós en general".

Tanmateix, aquestes no van ser les úniques declaracions que va fer Nacho Palau aquella nit. A més, l'exsupervivent també es va pronunciar sobre la derrota judicial contra Miguel Bosé.

Muntatge de fotos de Nacho Palau durant la seva entrevista a ¡De Viernes! i una imatge de Miguel Bosé parlant amb la premsa
Nacho Palau també es va pronunciar sobre la seva batalla legal contra Miguel Bosé | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

A mitjans de maig, el Tribunal Suprem va dictar sentència a favor de l'artista en considerar que els quatre fills de la parella no són germans, ja que "no tenen llaços biològics". Una sentència que no li va semblar gens bé al televisiu.

"Mai vaig pensar que allò passaria, encara penso com ha estat possible això.[…]Mai vaig esperar que separarien els meus fills, mai no se'm va passar per la ment que això passaria si la relació anés malament. Mai vaig creure que dos nens acabarien aquí i els altres dos allà",