Muntatge amb Nacho Palau trist amb un micròfon a la cara, Miguel Bosé amb rostre neutre i un emoji enfadat
GENT

Nacho Palau torna a estar malalt i envia un demolidor missatge a Miguel Bosé

Nacho Palau ha anunciat que torna a tenir un problema càncer i aquesta situació l'ha allunyat de Miguel Bosé, el pare dels seus fills

Nacho Palau ha anunciat que torna a estar malalt i donarà explicacions a De Viernes, programa presentat per Santi Acosta a Telecinco. Aprofitarà la seva presència en aquest espai per llançar un missatge demolidor al Miguel Bosé, el seu exnòvio i pare dels seus fills. Segons explica, els metges li van detectar la recaiguda l'estiu passat i ha tocat fons.

El Nacho Palau necessita l'ajuda del Miguel Bosé, però hi ha deixat de confiar i no sap què vol fer amb els seus fills. En un primer moment va pensar que estarien bé amb el cantant, tot i que ara ho ha posat en dubte.

Primer pla de Nacho Palau amb rostre seriós en 'Déjate querer'
Nacho Palau torna a lluitar contra el càncer | Telecinco

"Aquest estiu m'han tornat a diagnosticar un càncer. Hi ha un moment en què dius que no puc més, d'aquesta no en surto i perquè. Si jo faltés, la meva voluntat era que els quatre germans estiguessin amb el Miguel, però ara ja no ho tinc tan clar”.

Nacho Palau ataca Miguel Bosé

El Nacho Palau no passa una bona etapa. Ha estat molt de temps en silenci i considera que ha arribat el moment d'explicar la veritat. Fa uns mesos es va filtrar que havia tingut un suposat acostament amb el Miguel, però és fals.

"Del Miguel no te'n pots fiar, és un manipulador, no respecta res i fa el que li dóna la gana. Em van dir vés amb compte, no et fiquis i em vaig ficar", explica.

Captura de 'TardeAR' amb un primer pla de Miguel Bosé el 30 d'octubre del 2023
Miguel Bosé torna a ser assenyalat | Mediaset

El Joaquín Prat ha analitzat aquesta notícia a Vamos a ver i ha estat força clar. "El que m'ha impactat més és que digui que li han tornat a diagnosticar un càncer i que li donin poques esperances de vida, que és el que m'ha semblat entendre".

Palau ha de resoldre una situació realment complicada i l'ha de resoldre sense ajuda del Miguel. "El càncer és el que m'ha cridat més l'atenció. El tema dels nens i la mala relació amb el Miguel no m'ha sorprès", afegeix la periodista Isabel Rábago.

Al Nacho li van detectar càncer quan va tornar de Supervivientes i va lluitar amb tota la força contra la malaltia. Quan tot semblava anar bé, ha descobert que té un nou problema. La primera vegada que es va encarar amb el mateix, comptava amb l'ajuda de la seva parella Cristian, però ara ja no estan junts.

Palau necessita que algú estigui pendent dels seus fills perquè la seva mare, Lola Medina, també està malalta. Tot i això, el Miguel no serà l'escollit perquè considera que la seva trajectòria personal deix molt que desitjar.