Muntatge del príncep Enric i el príncep Guillem seriosos i en vestit i un cor trencat

GENT

El motiu real de la ruptura del príncep Guillem amb el seu germà Enric veu la llum

El príncep Enric no tornarà al Regne Unit per ajudar el seu pare i el seu germà Guillem prefereix tenir-lo lluny

Hi va haver un temps en què el príncep Guillem gaudia d'una relació estreta amb Enric, però entre ells va passar una cosa que ha vist la llum. Enric va demanar ajuda al seu germà perquè la casa reial britànica acceptés Meghan Markle, però l'hereu es va negar. Hi ha una raó: Kate Middleton no té bon concepte amb l'actriu i no vol que formi part de la seva família poderosa.

Guillem ha d'arribar a un pacte com més aviat millor amb Enric. La malaltia de Carles III ha canviat el rumb de la monarquia i els fills del rei han de passar a l'acció com més aviat millor. Tot i això, prefereix que Enric continuï vivint als Estats Units amb Meghan Markle.

El príncep Guillem seriós amb vestit i corbata blau i vermella amb Kate Middleton vestida de blanc amb un tocat
El príncep Guillem s'ha decantat per Kate Middleton | Europa Press

Enric tampoc vol tornar al Regne Unit de manera definitiva, encara que sí que ha previst fer alguns viatges a Sandringham. La finca on es troba Carles III s'ha convertit en el refugi de la família reial britànica. Kate Middleton també s'hi ha traslladat per recuperar-se de la seva misteriosa malaltia, per això Guillem no vol rebre la visita del seu germà.

Segons fonts properes als Windsor, Enric no assumirà cap paper institucional durant la convalescència del seu pare. "La idea que Enric torni al Regne Unit per representar el rei en alguns dels seus compromisos és molt però molt improbable", expliquen. Això ha tranquil·litzat el príncep, que té clar que Enric no és cap competència per a ell.

Enric sent que Guillem l'ha traït

L'altre motiu de la ruptura entre els germans ha vist la llum. D'una banda, Guillem no accepta Meghan Markle i, de l'altra, Enric se sent traït per l'hereu. Tenien molt bona relació, però l'hereu al tron ha optat per complir les seves funcions monàrquiques i ha deixat de banda el petit de la família.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre
El príncep Enric ha format la seva pròpia família | GTRES

Aquesta és la raó per la qual Enric no es va molestar a visitar-lo durant l'últim viatge que va fer a Sandringham. "Va tenir molta pressa per venir i veure el seu pare. Tot va ser planificat a l'últim moment, per això la seva trobada va ser tan breu", comenta algú proper a la casa reial intentant excusar-lo.

El príncep Guillem tampoc perdona que Enric publiqués un llibre de memòries parlant malament de la família reial. El fill de Lady Di va airejar els draps bruts de Buckingham i ha hagut de pagar un preu molt car per aquest atreviment. De fet, no pot pernoctar a cap propietat oficial de Carles III quan viatja a Anglaterra.