Muntatge de Paula Vázquez somrient amb els llavis vermells i Rocío Jurado seria al costat de Rocío Carrasco

GENT

Paula Vázquez, impressionada en descobrir el secret de Rocío Carrasco i Rocío Jurado

Paula Vázquez aconsegueix que la filla de Rocío Jurado desvetlli una cosa que sempre feia amb la seva mare i que ara està disposada a tornar a fer

Rocío Carrasco està aconseguint donar una visió totalment diferent d'ella gràcies a la seva participació a Bake Off. El programa de TVE ha posat el davantal a la filla de Rocío Jurado, que està regalant moments íntims.

Un va ser revelat fa uns dies i va provocar la sorpresa a Paula Vázquez perquè no va poder creure's el que va explicar. Tal com va confessar la dona d'Albiac, ha estat incapaç de tornar a la Romeria del Rocío des que va morir la cantant. Per elles era una tradició anar juntes al poble de Huelva, i encara no s'ha vist amb forces per tornar.

Paula Vázquez i el secret de Rocío Carrasco: no ha pogut tornar al Rocío des de la mort de Rocío Jurado

Paula Vázquez està descobrint els costats més personals de Rocío Carrasco. I, gràcies a l'interès de Paula, també els espectadors s'estan acostant més a la figura de la filla de Rocío Jurado.

Els seus documentals van donar molta llum sobre com va ser la seva vida, però hi va haver un detall que no va sortir a la llum. Sí que ho va fer a Bake Off, on la dona de Fidel ha recordat la seva mare revelant una tradició que sempre feien juntes.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Rocío Carrasco confessa que no ha pogut tornar al Rocío des de la mort de la seva mare | RTVE

Parlant de tradicions, la Paula li va preguntar quina era la que més li agradava i la Rocío n'ha confessat una que és incapaç de continuar fent. Es tracta de tornar a la Romería del Rocío on tantes vegades va anar amb la seva mare.

La dona de Fidel va afirmar "no ser capaç" de fer-ho, perquè "tot el que vegi i a tothom que vegi em recordarà a ella". La sorpresa de la presentadora va ser majúscula i no va dubtar a mostrar-ne la curiositat. "No deixa de ser curiós que Rocío no vagi al Rocío", va comentar Vázquez.

Es tracta d'una de les coses que té pendent la filla de Pedro Carrasco, que reconeix la seva incapacitat de gestionar aquest moment. Es compliran 18 anys de la mort de la cantant i encara no ha pogut agafar forces per tornar-hi.

Paula Vázquez aconsegueix que Rocío Carrasco reprengui la tradició amb Rocío Jurado

L'interès mostrat per Paula sobre tornar a la Romería del Rocío ha aconseguit que l'ex d'Antonio David es replantegi tornar a Huelva. Així ho va confessar ella mateixa en afirmar que està disposada a fer amuntegament de forces per enfrontar-se a aquest dur moment.

No descarta fer-ho i reprendre així el costum que compartia amb la seva mare i gran part de la família. "A veure si aquest any m'armo de valor i vaig amb l'Alba", va explicar fent esment a la promesa que va fer a la model.

Muntatge de Rocío Carrasco somrient amb una imatge de la seva mare, Rocío Jurado amb el rostre seriós
Rocío Carrasco es planteja reprendre la tradició que tenia amb la seva mare | GTRES, e-noticies.cat

Als seus documentals, Rocío es va enfrontar als seus records destapant tot el llegat de la seva mare. Els vestits, les fotos, l'habitació a Montealto, la van portar al passat que va compartir amb la cantant.

També la vam veure a Chipiona, poble natal de l'artista que la va acollir amb afecte, i vam ser testimonis del seu dolor davant de la tomba. Tot i això, anar al Rocío suposa un punt d'inflexió per a ella. Es tracta de reviure un dels moments més especials a la seva vida amb què no se sent preparada.

Rocío Carrasco somrient amb els cabells recollits i la mà al braç i Rocío Jurado seria vestida de vermell
Rocío Carrasco sempre anava amb la seva mare a la Romería del Rocío | GTRES

A més, recordem que la seva família mediàtica és habitual que assisteixi a la Romería, motiu que hauria fet que Rocío ajornés la seva assistència. Aquest any tindrà lloc del 17 al 20 de maig, per la qual cosa encara hi ha temps per saber si la dona de Fidel decideix assistir-hi.

La mare de Rocío Flores ha experimentat un canvi radical a la seva vida i ha decidit sortir de l'anonimat que ella mateixa es va imposar. Ara, té ganes de reprendre la seva vida tant personal com professional, i està disposada que res ni ningú li arrabassin els seus records. Per això és probable que d'aquí a uns mesos la vegem vestida de flamenca a Almonte, Huelva.