Fotomuntatge d'un primer pla de Jordi Roca i una foto amb la dona, Alejandra Rivas
GENT

Jordi Roca: la sorprenent història d'amor amb la dona, la seva filla i totes les fotos

Jordi Roca va visitar aquest dijous el plató de 'MasterChef' amb motiu de la gran final del programa de cuina

Jordi Roca és conegut per ser un dels pastissers i xefs més populars del món. Amb els seus germans, Josep i Joan, regenta El Celler de Can Roca, un 3 estrelles Michelin i nomenat fins a dues vegades com a millor restaurant del món.

Però els seus tres últims anys han estat marcats per una malaltia minoritària que l'afecta al seu dia a dia al restaurant. Jordi Roca pateix distonia. Una malaltia que produeix una sèrie d'espasmes que poden passar en una mà, al peu, a la cara o a la boca.

A ell l'ha afectat al coll. Finalment, aquest problema muscular va acabar afectant les seves cordes vocals i, per tant, la seva veu.

Jordi Roca va visitar aquest dijous el plató de 'MasterChef'. El català va ser l'encarregat del primer desafiament de la gran final de programa. D'aquesta manera, va portar unes postres espectaculars que els finalistes van haver d'elaborar al ritme del cuiner.

Jordi Roca: la parella i la filla

Jordi Roca és el petit dels germans del Celler de Can Roca. La seva parella és Alejandra Rivas, de 36 anys. Natural de Mèxic, Rivas dirigeix les gelateries i confiteria Rocambolesc, amb botigues a Girona, Barcelona, Madrid i Houston (Estats Units).

També és propietària de la Bikineria Rocambolesc. Local que va obrir amb Jordi Roca al centre de Girona. El cert és que Alejandra Rivas forma part d'una de les famílies més importants al món de la gastronomia.

L'any 2019, Jordi Roca i Alejandra Rivas van ser pares d'una nena. Així ho van anunciar a través de les seves xarxes socials. On publiquen diverses fotografies del seu entorn més personal.

No tot és la cuina per a Jordi Roca. Així ho hem pogut veure gràcies al seu compte d'Instagram. Tot i això, tant el xef com la seva parella tenen molta cura a l'hora de mostrar la cara de la seva filla públicament.

La seva història d'amor

En una entrevista per a El País, Alejandra Rivas va explicar com va conèixer Jordi Roca. I el cert és que es tracta d'una preciosa història. Segons recull el mitjà nomenat, Alejandra Rivas va ser admesa per fer unes pràctiques al Celler de Can Roca.

Gràcies al seu esforç i dedicació, finalment, la van ascendir a cap de pastisseria. D'aquesta manera, treballant braç a braç, l'actual parella es va enamorar. I és que, tal com diu el refranyer català, el frec fa l'afecte.