Primer pla Terelu Campos amb rostre somrient

Terelu Campos: com està després de confirmar-se la notícia sobre el seu futur a Telecinco

Telecinco ha confirmat que no comptarà amb Terelu Campos

Hi va haver un temps en què Terelu Campos era una de les reines de Telecinco i generava molt contingut a la cadena. Va aterrar a Sálvame després d'enfrontar-se a la productora La Fàbrica de la Tele als tribunals. Afortunadament, va arribar a un acord amb aquesta empresa i va començar a treballar de presentadora i tertuliana, però la seva situació ha canviat molt.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos no tindrà cap programa especial | Europa Press

Terelu Campos s'ha quedat fora de la petita pantalla després de la cancel·lació de Sálvame. No ha tingut més remei que continuar innovant i va pensar que una bona excusa per tornar era homenatjar María Teresa Campos. La seva mare ha estat mestra de molts comunicadors, per això a ningú no li va resultar estrany que Terelu preparés un programa especial sota el segell Campos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot anava bé i Cuarzo, una productora que està darrere de formats molt potents, va apostar per la idea de Terelu i Carmen Borrego. Era un format en què la mare d'Alejandra Rubio tornaria a exercir de presentadora i Carmen de directora. Recordem que aquesta última va dirigir espais molt reeixits abans de saltar a la fama com a col·laboradora de Sálvame.

Telecinco ha confirmat que no emetrà el documental de Maria Teresa Campos. Aquesta decisió ha situat Terelu en una posició compromesa i una famosa revista ha parlat amb el seu entorn per veure com es troba.

Terelu Campos havia dipositat al projecte totes les seves esperances

Terelu continua sent col·laboradora de la revista Lecturas, però de moment no compta amb cap programa a la televisió. L'homenatge que estava preparant a María Teresa Campos suposaria el seu retorn a Telecinco. No ha pogut ser i fonts properes asseguren que està molt desil·lusionada, tant ella com Carmen Borrego.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu està desilusionada | GTRES, E-Noticies

"Totes dues estan absolutament destrossades per aquest nou revés, que trenca de cop la il·lusió", expliquen a Setmana. Campos té molt poder a les xarxes socials, però de moment no ha fet servir el seu compte d'Instagram per manifestar-se. D'altra banda, Terelu està molt tranquil·la perquè sap que el lloc de la seva filla Alejandra a Telecinco està més que assegurat.

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
María Teresa Campos està apartada | Europa Press

Campos ha explicat que està molt orgullosa d'Alejandra Rubio perquè la noia ha demostrat estar a l'altura. Podria guanyar molt de pes parlant de María Teresa Campos i en lloc d'això s'ha buscat una altra alternativa. De mica en mica s'ha convertit en una de les informadores més famoses sobre el cas de Daniel Sancho.

L'estat d'ànim de Terelu no és bo. Han confirmat que a Telecinco no té espai, però el que li fa més mal és que això ha afectat María Teresa Campos.