Primer pla de Carla Vigo, la neboda de la reina Letizia, mirant a càmera amb un somriure al seu aniversari

Màxima preocupació per Carla Vigo, neboda de la reina Letizia: què ha passat

Carla Vigo ha estat ingressada a l'hospital de La Paz

Carla Vigo s'ha emportat un gran ensurt de salut que l'ha obligat a romandre ingressada a l'hospital de La Paz de Madrid.

I, encara que no han transcendit els motius del seu ingrés, ha de ser prou greu perquè els seus avis, Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz, s'hi desplacin.

Bona prova de la gran relació que mantenen malgrat la seva ruptura, i és que sempre han prioritzat la família per sobre de tot.

Carla Vigo
Carla Vigo porta temps bregant amb problemes de salut | Mediaset

Molt capcoixa i amb gest de preocupació, la mare de la reina Letizia era fotografiada a l'entrada de l'hospital després que la jove rebés l'alta.

Segons publicava en exclusiva la revista 'Semana', la noia ingressava d'urgència el passat 19 d'agost. I, després de passar unes quantes hores ingressada, han estat els seus avis els que han anat a recollir-la per portar-la a casa.

Pel que fa al seu estat, poca cosa més se sap, però no fa gaire que la pròpia Carla Vigo se sincerava sobre els seus problemes de salut.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carla Vigo rep l'alta a l'hospital

I és que la filla d'Érika Ortiz fa temps que lluita contra la bulímia, una malaltia que pateix des de la seva infància i que li ha fet patir molt.

"Vaig començar a veure'm malament. Als 14 anys vaig començar a fer coses perjudicials per a mi, però va ser amb vuit o nou anys quan vaig començar a veure'm malament al mirall", confessava a les seves xarxes socials.

"Era una nena i no sabia què m'estava passant. No ho vaig saber identificar perquè tampoc ningú m'havia parlat d'això. És una cosa que t'acompanyarà tota la vida, però tens èpoques millors", se sincerava sobre això.

Foto de Carla Vigo passejant amb la seva àvia, Paloma Rocasolano, pels carrers de Madrid
Carla Vigo rep el suport i l'afecte de la seva àvia, Paloma Rocasolano | Europa Press

I és que la mateixa Carla Vigo reconeixia fa uns mesos que necessitava ajuda, motiu pel qual decidia anar a l'hospital per fer front a aquesta nova recaiguda.

Una duríssima etapa en què s'ha mantingut allunyada del focus mediàtic i on els seus no li han deixat anar de la mà en cap moment.

De fet, tant Paloma com Jesús Ortiz es van desfer en gestos d'afecte cap a la seva néta, tal com s'aprecia a les imatges captades per diversos mitjans.

D'aquesta manera, la Carla també demostra que bé que es porta amb la seva família materna, a la qual sempre ha estat molt unida.