Fotomuntatge de Mercè Arànega amb un anell trencat de fons

GENT

Mercè Arànega, de TV3, i l'impactant i desconegut secret del seu primer matrimoni

Mercè Arànega, coneguda actriu de 'El cor de la ciutat' de TV3, i el dia que va impactar en destapar el secret del seu primer matrimoni

Mercè Arànega no necessita presentacions. Segurament, tots els seguidors de TV3 la recordaran en sèries com El cor de la ciutat o La Riera amb només sentir el seu nom. No hi ha dubte que Mercè Arànega és una de les intèrprets més consolidades del nostre país, així ho avala la seva àmplia trajectòria professional.

Tot i això, hi ha un detall personal de l'actriu que crida moltíssim l'atenció. Així ho va anunciar Mercè Arànega al programa Al cotxe, presentat per Eloi Vila. Unes declaracions que no van passar desapercebudes i que van cridar molt l'atenció de l'audiència de la televisió pública de Catalunya.

Mercè Arànega i el sorprenent secret del seu primer matrimoni

Un dels temes de què va parlar Mercè Arànega durant la seva entrevista amb Eloi Vila va ser sobre la seva vida amorosa. I és que la catalana va compartir un episodi relacionat amb el seu primer matrimoni que va deixar el presentador i els teleespectadors de TV3 completament gelats.

Mercè Arànega va confessar que ella va començar a treballar des de molt jove, ja que a la seva família necessitaven els diners. Tot i això, un dia va pensar que ja era prou gran per prendre decisions importants respecte a la seva vida. D'aquesta manera, va decidir casar-se quan només tenia 16 anys.

"Em vaig casar quan tenia 16 anys, jo volia anar-me'n de casa, era molt hippie". Amb aquestes declaracions, Mercè Arànega va confirmar que es va casar per poder fer el que volia. "Als 15 anys pensava que si tenia prou responsabilitat per treballar, també la podia tenir per decidir la meva vida", va assegurar.

Fotomuntatge d'Eloi Vila amb les instal·lacions de TV3 de fons
Eloi Vila va quedar completament impactat amb les declaracions de Mercè Arànega. | Europa Press, Twitter, @Som3Cat

La vida amorosa de Mercè Arànega

Després d'un any de matrimoni, Mercè Arànega va decidir posar punt final a la seva relació i des d'aleshores no va tornar a passar per l'altar. De fet, la catalana va manifestar que cap relació no li ha durat més de tres anys i mig.

"Les parelles que he tingut no m'han durat de per vida. Estar tota la vida amb algú per no sentir-te sol i haver d'aguantar una relació que no t'està gratificant... Només pel fet de la companyia... Jo a la meva vida no ho he acceptat", va sentenciar.

No hi ha dubte que amb aquestes declaracions, Mercè Arànega va posar sobre la taula la seva fortalesa. I és que no tothom està disposat a parlar públicament i tan obertament sobre la vida sentimental. Tot fa pensar que és una dona amb un fort caràcter i les idees molt clares.

➡️ Gent

Més notícies: