Muntatge en primer pla de Makoke amb la captura d'un vídeo de Lorena Morlote

GENT

El missatge de Lorena Morlote que fa plorar Makoke abans del seu retrobament

Makoke ha rebut un missatge molt emotiu just abans de la seva esperadíssima trobada amb Lorena Morlote a 'Supervivientes'

Makoke i Lorena Morlote segueixen en peus de guerra arran del pas de la perruquera per Supervivientes. I és que Makoke no perdona que la que fos la seva amiga de l'ànima s'hagi aliat amb Laura Matamoros al concurs.

I ja no només això, sinó que fins i tot n'ha parlat malament i s'ha burlat de la seva situació, donant a entendre que li prohibirà l'entrada a la seva perruqueria.

Una traïció que Makoke no perdona i davant la qual ha sentenciat la seva amistat. "Va al sol que escalfa més", l'ha acusat. "El que no entenc és que no m'hagi defensat, i totes les barbaritats que ha deixat anar".

Muntatge de Lorena Morlote i Laura Matamoros a Supervivientes amb una fotografia de Makoke a plató

Així, serà aquesta nit quan totes dues finalment puguin coincidir en un plató de televisió després de l'expulsió de Morlote. Queden només cinc hores perquè Makoke pugui demanar explicacions directament a la seva amiga, encara que des de Así es la vida s'han volgut avançar i sorprendre-la.

"Pot ser que se't reobri més la ferida", li ha advertit Sandra Barneda abans de mostrar-li el missatge que ha fet plorar la col·laboradora.

Un missatge en format vídeo que, segons sembla, és de fa anys i en què Lorena Morlote diu a la seva amiga com la vol.

Captura de Makoke a 'Así es la vida' veient el vídeo de Lorena Morlote

Makoke, entre llàgrimes abans del seu retrobament amb Lorena Morlote

"T'estimo un munt, saps que estem juntes en les coses bones i en les dolentes. Tirarem endavant, i saps el que t'admeto com a mare", li diu la perruquera.

Unes paraules davant de les quals Makoke no ha pogut evitar emocionar-se. "M'ha tocat, perquè ella va enviar aquest missatge al programa just quan va morir la meva mare", ha explicat.

Captura de Makoke al plató de 'Supervivientes 2024' durant una gala

"És que és molt amiga meva, m'ha traït", s'ha lamentat. "Jo no guardo rancúnia ningú, però quan ha hagut d'estar no ha estat", afegia dolguda.

De la mateixa manera, Makoke ha insistit que ella no demanava res a Lorena, ni tan sols que la defensés davant els atacs de Laura. "L'únic que volia era que em respectes, i no ho ha fet".

A més, la col·laboradora assegura que prefereix pensar “que no ho ha fet conscientment”. "Perquè si n'era conscient, jo no la conec".

Makoke ha assenyalat també que el missatge és de fa tres anys, i justament per això no entén que Morlote hagi estat capaç de fer-li una cosa així.

➡️ Gent

Més notícies: