Muntatge de la reina Sofia amb Miguel Urdangarin a la Mútua Madrid Open
GENT

Miguel Urdangarin reapareix amb la reina Sofia: les imatges que resolen els rumors

Miguel Urdangarin ha reaparegut amb la reina Sofia al Madrid Open i ha tancat els rumors sobre el seu estat

Miguel Urdangarin ha reaparegut juntament amb la seva àvia, la reina Sofia, la seva tia la infanta Elena i la seva cosina Victòria Federica en un dels esdeveniments més importants de la temporada. Tots quatre s'han presentat a la Mútua Madrid Open, cita imperdible per als amants del tenis.

El jove ha tancat així amb totes les especulacions i els rumors que havien sorgit respecte del seu estat de salut. I és que recordem que fa poc el fill de la infanta Cristina patia un aparatós accident d'esquí.

Imatge de Miguel Urdangarin amb la reina Sofia i la infanta Elena

Miguel Urdangarin exercia com a monitor a Suïssa, quan patia un aparatós accident baixant una pista de difícil accés. Alguna cosa, davant del que es va veure obligat a passar per quiròfan per solucionar el seu problema al genoll.

És més, aquest contratemps portava el jove fins i tot a prendre's un any sabàtic. Temps en què podria dedicar-se completament a la recuperació amb ajuda de la seva mare.

Però, inesperadament, sembla que Miguel es troba millor i més recuperat del que esperàvem, per la qual cosa hem pogut veure'l molt animat al costat de la seva àvia gaudint del partit.

Miguel Urdangarin reapareix amb la reina Sofia

Aquesta és la primera reaparició en públic del fill dels Urdangarin des que sabéssim que havia patit aquest accident que li ha canviat tots els plans.

Després de passar uns anys vivint al Regne Unit, on ha estudiat la seva carrera de Biologia Marina, Miguel Urdangarin ha començat una nova etapa.

Així, hauria decidit prendre's un descans enmig de la seva formació, per continuar després amb els estudis. Una cosa que sempre l'ha apassionat.

Imatge de Miguel Urdangarin gaudint de la Mútua Madrid Open al costat de la reina Sofia

De moment, no sabem si el jove decidirà tornar o preferirà quedar-se a Suïssa de manera permanent amb la mare.

Amb la seva recent reaparició, Urdangarin ha demostrat que està molt millor del que ens pensàvem. Tant és així, que no ha dubtat a desplaçar-se fins a Madrid per assistir a la Mútua Madrid Open.

Allà, també ha malbaratat una gran complicitat tant amb la seva àvia, la senyora Sofia, a qui sembla estar molt unit, com amb la seva tia i la seva cosina Victoria Federica. Una estampa familiar d'allò més tendra que no ha deixat ningú indiferent.

➡️ Gent

Més notícies: