Muntatge de Candela Acevedo somrient amb un micròfon, Santi Acosta somrient amb un vestit blau i Antonio Tejado seriós mirant de banda amb una camisa de ratlles

GENT

Candela Acevedo confessa a Santi Acosta com eren les seves nits amb Antonio Tejado

Santi Acosta entrevistarà Candela Acevedo, que relatarà la seva història d'amor amb Antonio Tejado i el que passava mentre vivien junts

Candela Acevedo serà avui, divendres 23 de febrer, la nova convidada al plató de Santi Acosta. La sevillana va tenir una relació sentimental amb Antonio Tejado i està disposada a explicar com va ser el seu idil·li.

Les primeres pinzellades les va revelar en una entrevista publicada dimecres passat, però ara Candela hi aprofundirà molt més. Sobretot, s'espera que expliqui el que passava a casa seva amb el nebot de María del Monte en aquelles nits plenes de llacunes. I és que, segons va explicar Acevedo, hi havia dies que no recordava com havia arribat al llit.

Candela Acevedo arracona Antonio Tejado: explicarà a Santi Acosta per què creu que perdia el coneixement a les nits

Candela Acevedo s'asseurà aquesta nit a ¡De Viernes!, per explicar alguns dels passatges més turbulents de la seva relació amb Antonio Tejado. Santi Acosta serà l'encarregat d'acompanyar-la per un viatge al passat que s'acosta dolorós i ple de sospites.

La sevillana ja va avançar algunes coses en la seva entrevista a Lecturas dimecres passat que han generat molta expectació. El seu testimoni coincideix amb el d'altres exparelles de Tejado que van qualificar la relació de ser com un infern.

Candela Acevedo somrient amb una jaqueta negra
Candela Acevedo s'asseurà al plató de Santi Acosta | Europa Press

De fet, tant Candela com Alba Muñoz afirmen haver necessitat ajuda per poder superar el que havien viscut amb ell. Però la història d'Acevedo va un pas més enllà. L'andalusa va ser la primera a demandar Tejado després de descobrir que havia distribuït vídeos íntims d'ella.

Va ser condemnat per això, però després d'arribar a un acord i no tenir antecedents, Antonio no va ingressar a la presó. El que ha passat se suma a les sospites de Candela sobre el que passava les nits que compartia amb el nebot de María del Monte.

Tal com va relatar i va revelar Luis Pliego, "moltes vegades no recordava com s'havia quedat adormida, ella perdia el coneixement". Aquests episodis van ser realment preocupants per a ella, ja que solien produir-se quan sortien de festa.

Va confessar que quan es despertava no recordava absolutament res de la nit anterior i que això li provocava una gran angoixa. "Vaig pensar: què haurà fet amb mi?", va relatar l'andalusa a l'entrevista.

Santi Acosta aprofundirà en aquesta qüestió i s'espera que Acevedo doni més detalls sobre els moviments de Tejado durant la seva relació. Una relació marcada per les baralles i les traïcions.

Candela Acevedo concedirà la seva entrevista més dura a Santi Acosta

Des que Antonio Tejado va ser detingut per la suposada implicació en el robatori de la seva tieta, s'ha convertit en notícia. No deixen de succeir-se testimonis d'exparelles que ajuden a crear una imatge del sevillà que no el beneficia gens públicament.

La majoria assenyalen la manera com Tejado les tractava i com es comportava amb elles. Però, sens dubte, el que Candela explicarà aquesta nit promet ser una història punyent.

Muntatge d'Antonio Tejado seriós amb una camisa de ratlles mirant de banda i Candela Acevedo somrient amb els cabells recollits i un collaret d'or
Candela Acevedo recordarà la seva tempestuosa relació amb Antonio Tejado | e-noticies.cat, Mediaset, Europa Press

La jove confessa estar "trastornada" per allò que ha viscut al seu costat i no pot oblidar les traïcions de què va ser víctima. La que més la va marcar va ser assabentar-se que havia estat compartint imatges íntimes d'ella.

Avui dia, encara li dol recordar-ho i afirma que no hauria fet el pas de revelar-ho si "ell no estigués a la presó". De fet, s'alegra de la seva mala fortuna perquè ella "volia que hi entrés per allò que em va fer".

El seu record roman inesborrable a la seva memòria i reconeix que l'última vegada que el va veure "em tremolaven les cames". Després de trencar, va decidir allunyar-se'n totalment i no va voler saber res de la seva vida. Aquesta nit tornarà a recordar-ho i s'espera que sigui una entrevista dura però aclaridora.

➡️ Gent

Més notícies: