Marta Solaz somrient amb una imatge de Sergio Peris-Mancheta en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.
GENT

Marta Solaz dona l'última hora de Sergio Peris-Mencheta després del seu trasplantament

Just ara fa un mes que l'actor Sergio Peris-Mencheta fos trasplantat per combatre la seva leucèmia

Marta Solaz ha utilitzat les xarxes socials per donar l'última hora sobre l'estat de la seva parella, el reconegut actor Sergio Peris-Mencheta. Ell, que està lluitant contra la leucèmia, va ser sotmès a un trasplantament de medul·la òssia a finals de maig en un hospital dels Estats Units.

Marta Solaz, actriu i companya de vida de l'actor, ha estat un pilar fonamental durant aquest procés difícil. I fa unes quantes hores ha compartit un emotiu vídeo a Instagram, mostrant que el seu home, per fi, torna a casa. Ha compartit així com la família ha decorat casa seva per donar-li la benvinguda a Sergio, que ara afronta la seva recuperació.

Post de Sergio Peris-Mencheta a Instagram seriós amb les mans dins d'un abric negre l'1 d'abril de 2024

Sergio Peris-Mencheta i la seva lluita contra la leucèmia

Sergio Peris-Mencheta, conegut pels seus papers al cinema i televisió, va revelar el seu diagnòstic de leucèmia fa alguns mesos. La notícia va commocionar els seus seguidors i la comunitat artística, que li han estat enviant missatges de suport des de llavors. La leucèmia és un tipus de càncer que afecta la sang i la medul·la òssia, i el seu tractament pot incloure quimioteràpia, radioteràpia i trasplantament.

A finals de maig, ell es va sotmetre a aquest procediment crític en un hospital especialitzat als Estats Units. Des de llavors, el seu estat de salut ha estat una preocupació constant pels seus fans i éssers estimats. I és que és una intervenció complexa que requereix una recuperació meticulosa i constant supervisió mèdica.

Captura del vídeo de Sergio Peris Mencheta on explica la seva darrera cirurgia

Marta Solaz comparteix la benvinguda a casa de Sergio Peris-Mencheta

Marta Solaz ha estat una figura de suport constant per a Sergio durant tot aquest procés i avui ha utilitzat el seu Instagram per compartir un vídeo molt especial. En aquest, es pot veure com ella i els seus fills, Rio i Olmo, han decorat la casa per rebre l'actor després de la seva alta mèdica. Així, per exemple, destaquen frases com "T'estimem" i "Benvingut a casa, pare", mostrant l'amor i el suport incondicional de la seva família.

Al costat del vídeo, ella, que ha estat al costat de Mencheta a l'hospital, ha escrit un missatge ple d'esperança i de gratitud: “Home sweet home. Pas a pas. Gràcies Sergio Lanza per fer-ho tot més fàcil, amic”.

Aquest missatge agraeix a les persones que han estat al costat d'ells en aquest tràngol. Però també reafirma l'esperit lluitador de l'actor i la determinació per superar aquesta malaltia.

Marta Solaz i Sergio Peris-Mancheta posant en un esdeveniment amb un fons decorat amb flors i logotips de marques.

La tornada a casa de Sergio Peris-Mencheta marca una fita important en el camí cap a la recuperació. I la seva noia i els seus fills han creat a casa seva un ambient positiu i de suport fonamental per a ell. Els missatges d'amor que s'han dedicat són un reflex de l'energia positiva i l'afecte que l'envolten en aquests moments.

Missatges com els que ha rebut de seguidors després de conèixer la seva tornada a casa. Així, li han deixat comentaris com aquests: “M'alegra moltíssim que estiguis de tornada, et semblarà mentida. A gaudir de la calor de la llar que donarà molta força per continuar” i “Quina alegria”.

Als que s'uneixen: “Vinga, guanyant etapes. Tornar a casa és un pas definitiu, enhorabona” i "La llum de tots dos torna a casa". A continuar il·luminant la família, brillar per sempre i per sempre junts”.

A més, per si no n'hi hagués prou, Peris-Mencheta s'ha emportat una altra gran alegria. Ha conegut que l'obra teatral que havia preparat amb Juan Diego Botto s'ha estrenat a Madrid i amb gran èxit: 14.4. Aquesta posada en escena a Naves de l'Espanyol a Matadero, ha aconseguit esgotar les localitats el primer dia.

Captura Instagram storie de Sergio Peris-Mancheta: No us perdeu 14.4 a @navesdelespanol un testimoni increïble d'Ahmed Younoussi. Un treball meravellós de direcció i dramatúrgia meravellós de @perismencheta i @juandiegobotto.
➡️ Gent

Més notícies: