Primer pla de Marta Riesco sortint d'un centre de bellesa de Madrid

Marta Riesco revela qui l'ha traïda en el seu moment més compromès

Marta Riesco ha patit un nou revés personal

Marta Riesco està vivint una de les etapes més dures i complicades de la seva vida. I és que ha estat acomiadada de Mediaset i ha trencat amb Antonio David, del qual ha destapat la seva última 'trastada'. Però, per si no n'hi hagués prou, ara ha patit una traïció que li fa molt de mal.

Marta ha afirmat que qui li ha fet aquesta mala jugada és una persona molt especial i important. Tant és així que li havia explicat moltes coses de la seva vida personal.

Marta Riesco assenyala qui l'ha 'venuda'

L'extrabaixadora de Fiesta aquests darrers dies ha patit un revés que no esperava. Ens estem referint que una de les seves millors amigues l'ha traïda. Pel que sembla, aquesta, que està al capdavant d'una marca de roba, ha optat perquè l'enemiga de Marta, Rocío Flores, comenci a lluir peces de roba.

I no és tot, Marta també ha pogut saber que aquesta persona en què confiava ha pogut intentar vendre'n informació. Sí, dades que li havia explicat de la vida privada en una esfera d'intimitat.

Riesco, en conèixer el que ha passat, no s'ha quedat callada. Ha optat per utilitzar les seves xarxes socials per explicar el que ha succeït. Ha compartit diversos textos a les stories parlant de l'assumpte.

Primer pla de Marta Riesco al photocall de 'Transformers'
Marta Riesco ha patit la decepció d'una de les millors amigues | GTRES

La primera d'aquestes publicacions diu: “Quan ja et deceben tantes persones amb qui has estat bona i els has donat tot el que tenies, et quedes sense llàgrimes. No perquè no et faci mal que et tractin així, perquè sembla que totes les males persones s'acosten a mi per ferir-me just quan intento desplegar les meves ales. Ales que intenten trencar-me cada cop que em veuen volar”.

“Però, sabeu què? Es retraten per si mateixes i, si sabéssiu el que va passar, aquesta persona estaria tacada per sempre. Perquè a ningú li agraden les males persones. A ningú li agraden les persones que s'aprofiten d'altres, i a ningú li agrada tenir a prop qui et traeix”.

A això ha afegit: “Si no parlo és per no donar-li mala publicitat. Perquè jo, a diferència d'ella, respecto a qui un dia vaig pensar que era una amistat”.

"Per descomptat, les amenaces de les examistats fa temps que van deixar de fer-me por. L'únic que em fa por és deixar de ser com sóc per gent com aquesta”.

Storie de Marta Riesco a Instagram explicant la traició el 25 de juny de 2023
Marta Riesco ha estat molt contundent a les xarxes socials | Instagram, @marta.riesco

Tot i que Marta Riesco no s'hi ha quedat i ha pujat una segona publicació parlant de la relació laboral de Nuria amb Rocío. Hi ha escrit: “I, per descomptat, que un fa negoci amb qui vulgui. Però, per descomptat, si jo per alguna cosa em caracteritzo és per la meva lleialtat”.

“No tindria mai un vincle personal o professional amb algú que ha ferit una amiga meva”.

Tot seguit, ha deixat en qüestió la que va ser la seva confident pel seu suposat intent de 'revelar' intimitats. Per això ha exposat: “No explicaria mai intimitats que van sorgir d'un entorn que jo vaig pensar segur. Però en aquesta amistat, l'amistat només va ser unilateral i, com bé m'heu dit alguns, és una cosa que ella ha deixat palesa”.

“Espero que sigui cert que la meva vida li sigui igual. A mi, en canvi, la seva m'ha preocupat molt i així li ho hem fet saber”.

Marta Riesco, malgrat tot, no s'enfonsa

Marta Riesco, malgrat la situació que està passant, no està disposada a enfonsar-se. I així ho ha deixat de manifest amb una altra nova publicació a les seves stories. En aquesta afirma: “He perdut la meva feina, la meva parella i la persona que es va presentar a casa meva i en què em vaig recolzar els últims mesos”.

“De la mateixa manera, vaig estar en les seves horribles setmanes recolzant-la i obrint-li les portes de casa meva. Ara està intentant vendre'm tant ella com la seva mare. Però, sabeu què? Que segueixo endavant, segueixo lluitant”.

Marta Riesco plorant al plató de 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco està patint pel que ha passat, però no està disposada a caure | Mediaset

Després d'afegir tota una declaració d'intencions: “I no deixaré que em tregui les ganes de viure i les ganes de recuperar allò que he perdut. Per descomptat, segueixo creient en l'amor i l'amistat”.