Plànol curt d'Asraf Beno plorant en un plató de Telecinco

Asraf Beno s'emociona en confessar allò que ningú sabia sobre la seva mare

Asraf Beno en parla per primera vegada

Asraf Beno ha viscut una de les nits més emotives de tot el seu pas per Superviventes 2023. I és que, durant l'última gala de Conexión Honduras, el model no ha pogut contenir les llàgrimes a l'hora de confessar una dada fins ara desconeguda sobre la seva mare.

Tot i els conflictes que ha protagonitzat dins del reality, no hi ha cap dubte que, per al model, aquesta experiència ha estat un somni fet realitat. I això és una cosa que ha expressat més d'una vegada durant aquests tres mesos de concurs.

Primer pla d'Asraf Beno a Supervivientes 2023
Asraf Beno s'enfronta a 'El puente de las emociones' | Telecinco

Ara, Asraf Beno ha pogut fer realitat un dels desitjos que encara li quedaven per complir dins del format. I és que, per fi, ha creuat el complicat i emotiu Puente de las emociones.

En aquesta prova, el concursant ha tingut l'oportunitat de parlar sobre diversos aspectes de la seva vida. Tot i això, el que veritablement ha aconseguit emocionar els espectadors han estat les paraules que li ha dedicat als seus éssers estimats. Especialment, a la seva mare.

Asraf Beno s'emociona en parlar de la seva mare

Asraf Beno no ha pogut contenir les llàgrimes a l'hora de recordar una de les peces fonamentals de la seva vida: la seva mare. I és que, tot i ser una persona anònima, el jove ha assegurat que sempre s'hi ha sentit molt recolzat.

Durant l'emissió de l'últim debat de Supervivientes, el col·laborador de televisió ha obert el seu cor a El puente de las emociones. Tot i això, només trepitjar el primer tram, no ha pogut evitar emocionar-se.

I és que, la primera paraula que l'organització ha proposat a Asraf Beno ha estat, precisament, "mare", Després d'assegurar que "no volia plorar gaire" l'última setmana, el concursant ha assegurat que, per a ell, la seva progenitora ho és "tot":

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno plorant el 25 de juny de 2023
Asraf Beno parla de la seva mare a 'El puente de las emociones' | Mediaset

“Ha estat sempre un suport, m'ha donat molts valors, m'ha educat molt bé. Això és una cosa que també valoro molt. Sempre m'anima a fer coses”.

Després d'aquestes emotives paraules, Laura Madrueño ha volgut saber quantes vegades se n'ha recordat al llarg del concurs. "Moltíssimes, cada dia", ha assegurat Asraf Beno, sense pensar-s'ho dues vegades.

A més, Asraf Beno no ha pogut amagar la seva preocupació en pensar en com de malament ho ha hagut de passar la seva mare durant aquests tres mesos de concurs.

"Veure el seu fill en moments difícils, crec que no serà fàcil. Però sap que és el meu somni, que vull ser aquí i lluitar fins al final i crec que n'estarà molt orgullosa", ha apuntat entre llàgrimes.

Però Asraf Beno no només ha recordat la seva mare durant aquesta íntima dinàmica. I és que un dels esglaons ha estat dedicat a la seva parella, Isa Pantoja.

Visiblement emocionat, al concursant no li ha tremolat la veu a l'hora d'assegurar que, per a ell, la seva promesa també ho vol dir "tot":

Plànol curt d'Isa Pantoja asseguda al plató de 'Supervivientes 2023' per defensar el pas del seu xicot, Asraf Beno, pel concurs
Asraf Beno també dedica unes paraules emotives a la seva promesa | Mediaset

"Ella m'ha ajudat molt a créixer, em va recolzar en tot, ha cregut en mi. Jo sé que ho està donant tot fora. Només tinc paraules d'agraïment cap a ella".

A més, després d'estar separat durant més de tres mesos, Asraf Beno s'ha adonat de l'imprescindible que és a la seva vida. "No és que no l'estimés abans, l'estimava, però me n'he adonat que no puc viure sense ella. M'aporta moltíssim a nivell personal, només m'aporta coses positives", ha afegit.

Després d'assegurar que té una "ganes molt grans de veure-la" i que faria "qualsevol cosa per ella", el supervivent també ha volgut dedicar unes paraules al fill de la parella. "L'estimo. Ho són tot per a mi".