Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana seria el 26 de juny de 2023
GENT

Ana Rosa Quintana no s'amaga i respon Pedro Sánchez en directe

Ana Rosa Quintana ha plantat cara al líder socialista

Pedro Sánchez segueix amb la seva volta mediàtica, i aquesta vegada s'ha assegut al plató de Jordi Évole per fer una contundent entrevista. Ana Rosa Quintana pensa que no ha estat autocrític i no entén que l'hagi atacat acusant-la de ser “la dreta mediàtica”. La periodista ha donat un cop a taula i li ha respost en directe per demostrar que no té por.

Pedro Sánchez acusa certs mitjans de crear “una bombolla de mentides” i ha assenyalat El Programa de Ana Rosa. Fins i tot està disposat a visitar l'espai per “punxar aquesta bombolla”, però Quintana no ho posarà fàcil. L'entrevista que va donar Sánchez a El intermedio va causar sensació, però aquesta no s'ha quedat enrere.

Ana Rosa Quintana li ha llançat un missatge clar: no li ho posarà fàcil. L'ha acusat d'incongruent i de prendre mesures que van en contra del discurs.

Jordi Évole i Pedro Sánchez
Pedro Sánchez ha atacat l'espai d'Ana Rosa Quintana | Atresmedia

“Fa set anys vostè va revelar a Salvados que havia rebut pressions d'aquesta bombolla per no formar un Govern progressista amb Podemos. Va guanyar les eleccions i va formar un Govern amb Podemos després de dir que li trauria el somni fer-ho. Ahir va insistir que no va mentir respecte als pactes de Bildu, només va canviar d'opinió”.

Ana Rosa Quintana trenca el silenci

Ana Rosa Quintana assegura que des del seu programa no han insultat Pedro Sánchez, només n'han desgranat el discurs i el comportament. Pensa que està seguint una estratègia poc lleial: atacar els mitjans que són crítics.

“Va tornar a disparar munició contra els mitjans assenyalant que «he d'estar a tots els programes per punxar aquesta bombolla de mentides». Fins i tot valora venir aquest programa a punxar aquesta bombolla, Évole li va preguntar si havia fet alguna cosa malament i vostè va respondre que la dreta mediàtica l'insulta. Això sí que és un insult perquè la crítica, la crítica no és un insult”.

Ana Rosa Quintana amb unes ulleres blaves presentant 'El Programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana ha deixat les coses clares | Mediaset

Quintana ha respost a les paraules que Pedro Sánchez li ha dedicat a Lo de Évole .

“No sé si vostè té capacitat d'autocrítica, però aquí no s'insulta ningú i menys el nostre president. No es poden criticar les seves mesures? Ens acusa, als mitjans, de trumpistes seguint paradògicament una estratègia trumpista. L'estratègia d'atacar els mitjans crítics”.