Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient
GENT

L'advocat d'Antonio David Flores dona una última hora que afecta Rocío Carrasco

Antonio David Flores i el seu assessor legal expliquen un fet fins ara desconegut

Antonio David Flores ha tornat a la càrrega contra Rocío Carrasco, però, aquesta vegada, ha actuat a través del seu advocat. I és que, a l'exguardia civil no li ha tremolat la veu a l'hora de confessar una informació que, de ben cert, afectarà la imatge de la seva exdona.

Aquestes últimes setmanes, la polèmica s'ha tornat a instal·lar a la vida d'aquests dos coneguts personatges de la premsa social del nostre país. I tot gràcies als seus darrers enfrontaments judicials.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i el seu ex, Rocío Carrasco, amb cares serioses
Antonio David Flores i Rocío Carrasco tenen diversos comptes pendents | e-noticies.cat

El 28 de juny passat estava previst que se celebrés l'esperat judici que enfrontaria l'empresària amb David Flores Carrasco. I és que, el 2021, Antonio David Flores i el seu fill van denunciar la televisiva per un suposat delicte d'abandó de família.

No obstant això, aquesta trobada no es va arribar a produir mai, ja que la dona de Fidel Albiac va decidir no personar-se als jutjats penals de Madrid.

Un temps després, Antonio David Flores i Rocío Carrasco estaven citats per veure's les cares a la seu judicial. I és que, el 2015, Carraco va denunciar el seu exmarit pel suposat impagament de la manutenció dels seus fills. Però, aquesta vegada, l'advocat del youtuber va aconseguir posposar la vista.

Ara, i després de totes aquestes polèmiques, l'excol·laborador de televisió i el defensor han tornat a la càrrega. A través de YouTube, tots dos han revelat una informació que pot perjudicar considerablement la filla de Rocío Jurado.

Antonio David Flores ataca la seva exdona

Antonio David Flores no està disposat a donar-se per vençut. Per això, i encara que la seva imatge pública s'hagi vist greument afectada els darrers anys, ha decidit seguir lluitat per defensar la seva veritat.

Després de les declaracions que va fer Rocío Flores, l'exguàrdia civil ha tornat al canal de YouTube, Derecho al corazón, per revelar els suposats negocis ocults de Rocío i Fidel Albiac.

L'advocat d'Antonio David Flores no ha tingut objeccions a assegurar que tot el que va passar arran de l'estrena de la docusèrie de Carrasco portava darrere "una instrumentació política".

I és que, tal com ha assegurat, al principi, aquesta producció era un negoci de La fàbrica de la tele, Rocío[Carrasco], Fidel[Albiac]i Telecinco “per fer-se rics”.

Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre molt seriós
Antonio David Flores va al costat del seu advocat al canal de YouTube, 'Derecho al corazón' | Europa Press

A més, l'assessor legal d'Antonio David Flores no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que no només “hi ha hagut una vulneració de drets fonamentals”:

"Aquí hi ha hagut una cosa que no podem deixar al marge i és allò del pensament únic", ha assegurat, abans d'explicar les paraules. Segons ell, Telecinco no ha permès que cap treballador de la cadena “rebatés” el missatge que estaven enviant.

A continuació, ha volgut recordar que el "pensament únic" no es va produir, ni tan sols, "quan havien d'emetre el primer capítol del documental". I és que, segons ha especulat l'advocat d'Antonio David Flores, “el seu negoci era tenir el David allí” per crear més expectació.

Ha estat en aquest moment quan s'han revelat quins eren els suposats negocis que Fidel Albiac i la seva dona tenien entre mans.

Primer plano de Antonio David Flores con rostro triste en el plató de ‘Sálvame’
Antonio David Flores destapa els suposats negocis ocults de la seva exdona | Mediaset

Tal com ha recordat una de les col·laboradores, existia una clàusula en què s'especificava que Antonio David Flores no podia abandonar el seu lloc de feina “en qualsevol moment”.

Tot i això, la defensa de l'exguardia civil ha volgut fer un pas més.

Per això, no ha dubtat a especular sobre els motius que, segons ell, estava darrere de l'estrena de Rocío: contar la verdad para seguir viva:

"Per què els dos[el seu representat i Jesús Manuel]estàveu citats aquell matí? Estàveu convocats perquè això era el que buscaven. Però la realitat és que ells sabien que havien treballat sobre una falsedat".

Per això, aquella mateixa nit, "quan va entrar la ministra, se'ls n'havia anat de les mans". I per això, “es va fer la veritat única i es va acabar el negoci”. "El que no podien permetre era que, aquella nit, aparegués la ministra i se'ls ensorrés el que tenien entre mans", ha sentenciat, amb duresa, l'advocat d'Antonio David Flores.