Muntatge de fotos de primer pla d'Àngel Llàcer amb rostre seriós i, de fons, el plató de 'Tu cara me suena' amb interrogants al costat
GENT

Àngel Llàcer, molt present a ‘Tu cara me suena’ després de revelar el seu estat

Àngel Llàcer ha rebut un bonic i inesperat homenatge a l'última emissió del seu programa, ‘Tu cara me suena’

Àngel Llàcer va fer saltar les alarmes fa unes setmanes després de publicar en quin punt es trobava el seu estat de salut. El còmic va confessar que havia ingressat en una clínica a causa d'una infecció causada per un bacteri exòtic. Tot i això, el seu diagnòstic va anar empitjorant per moments.

El productor va rebre l'alta hospitalària després de la seva infecció estomacal, que va contreure arran d'un viatge a Àsia. Tot i això, el català va patir una recaiguda i va tornar a ser ingressat en un centre hospitalari de Barcelona, a la Clínica Dexeus.

Àngel Llàcer a La teva cara em sona 11

El delicat estat de salut d'Àngel Llàcer

Àngel Llàcer va confessar que el seu malson va arrencar arran d'aquest segon ingrés a Barcelona. El català relatava que “per no avorrir amb comunicats mèdics, el resum és que vaig patir una fascitis necrotitzant”. Una infecció que és ràpidament progressiva de la pell i dels teixits tous, associada a destrucció i necrosi de la fàscia i del greix.

Arran de la fascitis necrotitzant, el productor es va haver de sotmetre a “quatre operacions de cama i catorze dies d'UCI”. Una situació amb la qual Àngel Llàcer va sentir veritable pànic. “Van ser moments molt difícils, en què es va témer per la meva vida; fins i tot vaig arribar a acomiadar-me de la meva família i dels meus éssers estimats”, va apuntar.

Tot i que durant la seva estada a l'hospital es va arribar a témer per la seva vida, sortosament, ja s'està recuperant a casa seva. Malgrat això, encara no ha pogut reincorporar-se a Tu cara me suena. I és que el català necessita un llarg període de repòs i rehabilitació, per la qual cosa no podrà reprendre el seu rol al programa en un futur pròxim.

Àngel Llàcer, molt present a Tu cara me suena

Àngel Llàcer és una de les cares més estimades del jurat de Tu cara me suena. Però el seu contratemps de salut va obligar la producció del programa a ajustar l'equip de jurats temporalment.

Durant la seva absència, ha estat substituït per diverses cares conegudes com Silvia Abril o José Corbacho. Tot i això, és Santiago Segura el que s'ha quedat amb la seva cadira fins que el català pugui tornar. Encara que no hi ha dubte que tot l'equip del format el troba a faltar i bona prova d'això és el que va passar ahir al plató.

Captura de Miguel Llac imitant Olaf de Frozen a la gala 10 de Tu Cara Me Suena

I és que a l'emissió de Tu cara me suena del 14 de juny del 2024, es va realitzar un emotiu homenatge a Àngel Llàcer. Durant la gala, Miguel Lago es va ficar a la pell d'Olaf, el mític personatge de la pel·lícula Frozen. I a la seva cançó va incloure la frase: “Vull cantar, acaba d'arribar Olaf, a repartir moltes abraçades al jurat. Aquí hi ha molta alegria i una màgia singular, per això a Àngel Llàcer aquesta cançó vull dedicar”.

Unes paraules emotives que deixen clar que tot l'equip continua tenint molt present Àngel Llàcer. I encara més després d'explicar com de malament ho ha passat amb la seva recuperació.

➡️ Gent

Més notícies: