Dona amb expressió seriosa davant d'un edifici de TV3 i un emoji trist.
GENT

Mariona Ribas, d''El cor de la ciutat', va confessar el seu drama més desconegut a TV3

Mariona Ribas va saltar a la fama després de donar vida al personatge de la Marta a 'El cor de la ciutat' de TV3

Mariona Ribas va commoure tot Catalunya amb la seva participació en l'aclamada sèrie El cor de la ciutat de TV3. Va ser l'any 2022 quan la reconeguda actriu catalana va visitar la televisió pública de Catalunya i va posar sobre la taula el seu drama més desconegut.

En aquesta aparició, Ribas va compartir detalls sobre la seva situació després d'assolir la fama fa 20 anys amb la sèrie. Ho va fer al programa Planta Baixa, presentat per Agnès Marquès, el qual dirà adeu per sempre del canal a partir del mes de juliol.

El drama més desconegut de Mariona Ribas

El cor de la ciutat va marcar una fita a la televisió catalana i a la història cultural de Catalunya. Ribas va saltar a la fama als 15 anys interpretant la Marta, un paper emblemàtic amb David Peris, interpretat pel famós Quim Gutiérrez.

Dues persones besant-se apassionadament.

Tot i el seu èxit inicial, Ribas va enfrontar moments difícils a la seva carrera, incloent-hi períodes de desocupació en la indústria de l'actuació altament competitiva. I és que no és la primera vegada que el món artístic es veu envoltat d'alguna polèmica.

En un gir inesperat, Ribas va decidir estudiar psicologia quan les oportunitats laborals escassejaven. "Tenia una pausa professional. El meu agent em va dir que les coses no pintaven bé", va compartir Mariona Ribas, reflectint el seu esperit inquiet i el seu amor per l'aprenentatge.

Durant l'entrevista, l'actriu va revelar experiències personals difícils en la indústria del cinema, incloent-hi ser jutjada per la seva aparença física en càstings. "Em van descartar perquè no encaixava amb els estàndards de bellesa", va lamentar. Fins i tot després de fer ajustaments personals, no va aconseguir el paper desitjat, cosa que subratlla els desafiaments i prejudicis presents en la indústria de l'entreteniment.

Tot i els obstacles, Mariona Ribas continua explorant noves oportunitats i desafiaments professionals, demostrant resiliència i determinació en la seva carrera i vida personal.

Dona amb cabell fosc i llavis vermells, vestida amb una brusa marró, posant davant un fons amb logotips de marques i un teatre.

Mariona Ribas i la seva preciosa família fora de la pantalla

Mariona Ribas és molt activa a través de les seves xarxes socials, així, podem veure petits detalls del seu entorn familiar. Va ser el 2020 quan la catalana i el seu marit, Sergi, van donar la benvinguda a la seva primera filla en comú.

Només cal donar una ullada al seu compte d'Instagram per confirmar el profund amor que sent per la seva nena. La qual té un nom preciós i ple de significat: Elna.

➡️ Gent

Més notícies: