Muntatge de María Patiño amb una imatge d'Antonia Dell'Atte
GENT

María Patiño, a cops amb Antonia Dell'Atte: l'agressió que les va separar per sempre

María Patiño ha relatat un episodi que va viure amb Antonia Dell'Atte i que acabava amb una agressió

María Patiño ha recordat un episodi que va viure amb Antonia Dell'Atte i en què es va arribar a viure una tensa topada entre totes dues. A més, segons hauria revelat la presentadora, es va arribar a produir fins i tot una agressió i totes dues van arribar fins als jutjats.

Després que Marta Riesco entrevistés la italiana en una catifa vermella, i ella donés a entendre que no volia saber res del programa, María Patiño trencava el seu silenci.

"M'alegro que sàpiga almenys què és el canal Quickie", ha donat a entendre Patiño. "Una de les meves grans esbroncades a la meva vida va ser amb Antonia Dell'Atte".

Captura d'Antonia Dell'Atte a 'Ni que fuéramos'

Tot, arran que la presentadora destapés que la italiana no té una demanda per maltractament imposada contra Alessandro Lequio. "No en té, ell va ser denunciat per abandó de la llar".

Així, totes dues van coincidir en un sopar a Sevilla i ella va començar a llençar-li molles de pa. Un plet que va anar escalant fins que la va seguir al bany.

"Jo vaig dir: 'aguantaré el tipus i d'aquí no em moc'", explicava Patiño. "D'aquí, va passar a llençar-me gairebé trossos de pa".

I, en el moment que María Patiño decidia anar al bany, Antònia Dell'Atte passava a tancar-la i no la deixava sortir.

María Patiño recorda la seva baralla amb Antonia Dell'Atte

"Va començar a dir-me 'petufa', 'petufa'", ha relatat deixant els seus companys bocabadats. "Llavors, jo vaig dir que no marxaria perquè no havia fet res dolent i ella em dona una empenta".

Lamentablement, l'incident acabava malament per a María Patiño, ja que era a ella a qui acabaven fent fora de mala manera.

"L'organització de l'esdeveniment va decidir que la que havia d'anar-se'n era María Patiño". I, l'endemà, Patiño s'assabenta que Antonia Dell'Atte li imposaria una demanda per agressió.

María Patiño parla del seu enfrontament amb Antonia Dell'Atte

"Ella deia que jo li havia donat una puntada de peu, però el meu advocat em recomana que li posi una contrademanda perquè ella m'havia empès a mi". Així, totes dues van arribar a judici.

Un judici on Patiño va tenir la sort de comptar amb el testimoni a favor d'Antonio Rossi. Encara que el més vistós també resultava ser la decisió del jutge, qui optava per condemnar-les a totes dues.

Un enfrontament que va quedar en el passat i davant del qual María Patiño assegura que no li guarda rancúnia. "No ens hem tornat a veure des d'aquell dia".

Un relat que ha impactat els seus seguidors, que no donaven crèdit a la història de Patiño amb Dell'Atte.

➡️ Gent

Més notícies: