Fotomuntatge d'una imatge de Marc Ribas i una altra amb la dona
GENT

Qui és la Berta, la misteriosa dona de Marc Ribas i la mare de les seves dues filles

Marc Ribas ha mostrat diverses vegades les seves dues filles petites a TV3, però no la Berta, la seva dona

Aviat tornarem a veure Marc Ribas en pantalla, ja que cada cop queda menys perquè s'estreni el programa Joc de cartes versió estiu. No hi ha dubte que el xef català s'ha consolidat com una figura indispensable a la televisió pública de Catalunya i el públic l'estima.

Marc Ribas s'ha convertit en el xef estrella de TV3, gràcies a la seva destacada presència en programes culinaris com Cuines i Joc de cartes. El seu carisma i habilitats a la cuina li han atorgat un lloc especial a les llars catalanes.

Tot i això, fora dels fogons i dels sets de televisió, Ribas és un home profundament familiar. Cosa que deixa entreveure al seu compte d'Instagram, on sovint comparteix moments de la seva vida privada.

Ona i Sira són les filles de Marc Ribas

A les seves xarxes socials, Marc Ribas mostra amb orgull la seva proximitat amb les seves filles, l'Ona i la Sira. Les petites no només formen part de la seva vida personal, sinó que també l'acompanyen a les seves aventures culinàries. I és que, en alguna ocasió, han participat en l'espai Cuines de TV3.

Així doncs, han esdevingut les perfectes ajudants del seu pare. Amb elles, Marc Ribas ha preparat, entre altres coses, panellets, el dolç típic català per a la celebració de la Pasqua.

Aquesta no ha estat la seva primera vegada a la televisió; les nenes han estat vistes diverses vegades. Amb les seves aparicions, l'Ona i la Sira s'han guanyat l'afecte de l'audiència, que segueix amb interès cadascun dels seus passos amb el seu pare. Però què sabem de la dona del xef?

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Marc Ribas amb les seves filles

Qui és la misteriosa dona de Marc Ribas

La família de Marc Ribas no es limita a les seves filles. Encara que ell no sol compartir gaires imatges de tota la família junta, sabem que la seva parella es diu Berta. Viuen a Terrassa, on Marc és propietari de La Taverna del Ciri, un restaurant que reflecteix la seva passió per la cuina.

Tot i la seva discreció sobre la seva vida personal, una fotografia a Instagram va revelar la identitat de la Berta. Amb aquesta imatge, Marc Ribas va confirmar que la Berta és la seva parella.

Imatge de Marc Ribas amb la seva dona

En definitiva, Marc Ribas combina la seva passió per la cuina amb un fort compromís familiar, fet que queda patent tant en la seva feina a TV3 com en les seves publicacions personals.

➡️ Gent

Més notícies: