Fotomuntatge de Cristin Riba i Artur Peguera, presentadors de TV3
GENT

Cristina Riba i Artur Peguera reapareixen més enamorats que mai: imatges precioses

Artur Peguera, divorciat, i Cristina Riba, vídua, es van enamorar a la televisió pública de Catalunya

Cristina Riba i Artur Peguera són una de les parelles més boniques que ens ha donat la televisió pública de Catalunya. Tots dos es van enamorar a TV3, ja que comparteixen pantalla al TN Cap de setmana, amb el gran Ramon Pellicer.

Tot i això, la parella és molt discreta pel que fa a la seva relació. Tant és així que no comparteixen fotografies a les seves xarxes socials i poques vegades es deixen veure junts. Cal recordar que Cristina Riba és vídua i Artur Peguera està divorciat.

Fotomuntatge d'Artur Peguera i Cristina Riba

Cristina Riba i Artur Peguera apareixen per primer cop junts

Ara, Artur Peguera i Cristina Riba han estat vistos junts fora dels platós dels informatius. Ha estat durant la celebració del 20è aniversari del programa d'humor APM. I és que les càmeres van captar els presentadors asseguts un al costat de l'altre.

Imatge d'Artur Peguera i Cristina Riba a la celebració del 20è aniversari del programa d'humor 'APM'.

Una imatge preciosa que posa sobre la taula el gran amor que es tenen. I és que, de vegades, el canal autonòmic català ens regala grans moments com aquest. Que visqui l'amor!

El pare dels fills de Cristina Riba va morir de forma sobtada

Cristina Riba, companya d'Artur Peguera i la seva parella actual, va perdre el seu marit. "L'Àlex amb 39 anys té una mort sobtada, m'ho diuen i lògicament et passen moltíssimes coses pel cap. Et quedes en xoc", va explicar en la 31a edició de La Marató de TV3.

"Però sobretot el que et passa és, per què ha passat? Amb l'autòpsia em diuen que és un aneurisma a l'aorta. A partir d'aquí, comences a pensar en els símptomes, com pot ser? Si ell estava bé, estava perfecte. Què ens ha passat per alt?", va relatar la periodista.

Imatge Cristina Riba sorpresa

Tal com va explicar Cristina Riba, quan et trobes en una situació d'aquestes característiques, vols saber què ha passat, que se t'ha pogut escapar. Ja que el seu marit estava completament sa.

Després d'aquest dur episodi, la dona del TN Cap de setmana va trobar un nou camí al costat d'Artur Peguera. Com solen dir, el frec fa l'afecte i, finalment, treballant braç a braç van saltar les espurnes entre ells. Ara, formen una de les parelles més boniques de la corpo.

➡️ Gent

Més notícies: