Muntatge amb Belén Esteban i Terelu Campos amb una imatge de María Patiño

GENT

Belén Esteban, davant la seva trobada amb Terelu Campos: 'María Patiño faria el mateix'

Belén Esteban ha parlat obertament sobre el seu retrobament amb Terelu Campos aquest cap de setmana


Belén Esteban ha hagut de retre comptes als seus companys de Ni que fuéramos després de la seva polèmica reconciliació amb Terelu Campos.

Així, María Patiño li ha exigit explicacions a la seva companya, que ha deixat molt clar que no se'n penedeix de res.

L'enfrontament entre Esteban i Terelu fa dies que està al candeler. I és que tant Belén com la resta de col·laboradors carregaven contra les Campos per l'escàs suport que els havien brindat en el seu nou camí televisiu.

Captura de Belén Esteban a 'Ni que fuéramos'

Belén Esteban i María Patiño asseguraven estar molt dolgudes per no haver rebut cap missatge de part de la que consideraven la seva amiga. Mentre que, al seu torn, Terelu Campos no dubtava a replicar amb contundència des del seu lloc a Mañaneros.

I, enmig de tot aquest enrenou, Belén Esteban i Terelu han protagonitzat el retrobament més esperat a la festa organitzada per Joaquín Torres i Raúl Prieto. Una gran festa on s'han vist les cares convidats de la talla de William Levy o Cari Lapique.

El més vistós és que Belén i Terelu semblaven haver deixat enrere les seves diferències i fins i tot protagonitzaven un mediàtic vídeo com a símbol de la seva reconciliació. Una cosa davant la qual Esteban s'ha pronunciat avui al seu programa.

Belén Esteban dona explicacions sobre la seva reconciliació amb Terelu Campos

"Em sembla que si María hagués vingut a la festa, ella hauria fet el mateix que jo", ha sentenciat contundent Belén Esteban al seu programa. "Dormo molt tranquil·la. Jo entenc la María, però no vull viure amb rancúnia", assenyalava sobre això.

"L'únic que li vaig dir és que no era moment de parlar, i que hauríem de tenir un dinar perquè totes dues ens diguem les coses".

De la mateixa manera, Belén Esteban ha detallat com va ser aquesta trobada i si realment han aconseguit solucionar-ne les diferències.

Captura de Belén Esteban amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'

"A mi em sembla que em quedo fora de joc", s'ha lamentat María Patiño. "I és que la meva situació amb Terelu és molt diferent de la teva", li ha dit la presentadora.

"No sé si és per la teva personalitat, però hi ha vegades que he sentit que mantens una postura i després se t'oblida", retreia a la seva companya. I és que el canvi d'actitud que ha tingut Belén Esteban ha cridat molt l'atenció dels companys.

"Jo de 'barriobajera' no tinc res, soc molt educada. Jo vaig anar i vaig saludar Terelu Campos. Li vaig dir que ens féssim dos petons. Ella em va dir que no era traïdora i li vaig advertir que no era el moment de parlar-ho", ha explicat Belén sobre aquesta polèmica trobada.

"Hem de mantenir una conversa privada. Jo no havia de muntar un escàndol", ha aclarit sobre això.

➡️ Gent

Més notícies: