Muntatge de fotos de primer pla de María José Campanario i la filla del seu marit, Andrea Janeiro
GENT

María José Campanario trenca el silenci després de les novetats sobre Andrea Janeiro

María José Campanario ha reaccionat a les xarxes socials amb un missatge carregat de significat i molta polèmica

María José Campanario sorprenia fa uns mesos tornant a les xarxes socials. Després d'una etapa complicada per a la dona de Jesulín, l'èxit d'aquest a MasterChef la va animar a fer públic el seu perfil. A més, que Sálvame deixés Belén fora de la televisió va facilitar acostar-se als seus seguidors.

Precisament des del perfil d'Instagram, María José ha trencat el silenci amb una publicació carregada de significat. El seu missatge arriba després de reobrir-se la seva guerra amb Belén i que aquesta revelés que a Andrea li van oferir anar a Supervivientes. Concretament, les paraules de l'odontòloga van dirigides a aquelles persones “molt directes” a qui demana “empatia”.

Primer pla de María José Campanario mirant a càmera molt somrient

María José Campanario trenca el seu silenci amb un missatge contundent

María José Campanario ofereix des de les xarxes socials la seva imatge més propera i familiar. Actualment, la dona de Jesulín gaudeix d'una calma mediàtica, gràcies en gran part, a la sortida de Belén de Mediaset.

Tot i això, no s'oblida del seu passat amb la de Paracuellos i el seu últim missatge sembla dirigit a ella. Ara que Andrea està allunyada de conflictes i celebrarà els seus 25 anys en l'anonimat, María José s'ha defensat de l'últim atac de Belén. L'odontòloga trencava el silenci amb un missatge adreçat a les persones que es qualifiquen de “molt directes”, demanant-los empatia.

Storie de María José Campanario a Instagram amb un vídeo demanant més empatia

María José sol compartir a Instagram publicacions amb què se sent identificada. “Sinceritat sense empatia es converteix en crueltat”, diu el missatge adreçat a les persones que danyen unes altres emparant-se en la seva franquesa. Campanario sembla que està d'acord amb això i demanava més “empatia” entre les persones.

Això ha fet pensar en la seva guerra interminable amb Belén. La col·laboradora sempre s'ha mostrat sincera a l'hora de parlar d'ella, sense parar-se a pensar en el mal que li podria estar ocasionant. De fet, fa uns dies, la mare d'Andrea va revifar la seva guerra amb Campanario, revelant a Ni que fuéramosla carta que aquesta li va enviar.

Belén Esteban amb rostre d'enuig asseguda al plató de 'Ni que fuéramos' el passat 29 de maig de 2024

A més, va aprofitar per revelar les últimes novetats d'Andrea. Segons va explicar Belén, van oferir una gran suma de diners a la seva filla per participar en Supervivientes. Tanmateix, la jove es va negar, deixant clar el seu desig de ser un personatge anònim i estar al marge de polèmiques.

Les últimes novetats d'Andrea Janeiro

María José i la col·laboradora s'han dedicat en multitud d'ocasions nombroses indirectes. Si bé Campanario evita parlar-ne en les poques entrevistes que concedeix, sí que solen ser habituals els seus dards a les xarxes.

Aquest darrer missatge ha estat en resposta a les paraules que la coneguda com a 'princesa del pueblo' li va dedicar fa uns dies. Belén tornava a esclatar contra Campanario i també contra Jesulín trencant de nou la promesa que al seu dia va fer a Andrea Janeiro.

Primer pla d'Andrea Janeiro amb la cara seriosa

Andrea desitja que la seva mare no parli d'ella a la televisió i també que deixi d'enfrontar-se en públic amb el seu pare. Tot i això, en aquesta última ocasió, Belén no ha respectat ni una cosa ni l'altra.

La col·laboradora no només va tornar a airejar el seu últim problema amb María José i Jesulín, sinó que també va tornar a esmentar la seva filla. Les últimes novetats d'Andrea són que li van oferir una gran suma de diners per anar a Supervivientes i que aquesta va rebutjar l'oferta. “Digueu què li oferíeu per anar a Supervivientes a la setmana”, va comentar

Actualment, la filla de Jesulín i Belén viu a Los Angeles, on gaudeix del seu anonimat. Allà ha llaurat el seu futur lluny del focus mediàtic i no sembla que tingui intenció de tornar a Espanya. D'aquí a un mes, el 20 de juliol, Andrea farà 25 anys havent complert el seu somni més gran: ser una persona anònima.

➡️ Gent

Més notícies: