Muntatge de Paloma Coves amb rostre neutre, Felip VI seriós mirant de banda i Luis Alfonso de Borbó desenfocat
GENT

Un familiar de Felip VI travessa els límits i fa una mala jugada a Paloma Cuevas

Lluís Alfons de Borbó ha assegurat davant la premsa que Paloma Cuevas i Luis Miguel ja s'han donat el 'sí, vull'


Fa tot just unes hores, Lluís Alfons de Borbó, un familiar de Felip VI, ha reaparegut públicament a la plaça de toros de Las Ventas. I ho ha fet per assistir amb la seva dona, Margarita Vargas, a La noche del disfrute dels Beef Awards celebrada en aquestes instal·lacions.

Després de gaudir d'aquest esdeveniment social, l'aristòcrata no ha tingut cap problema per treure la llum el seu ja conegut sentit d'humor. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer una broma als mitjans de comunicació que hi han acudit.

Muntatge de Paloma Cuevas somrient de costat amb unes arracades llargues i vestida de blau i Alfonso de Borbó amb rostre neutre i pol blanc

Per això, quan li han preguntat pels rumors de boda que avui envolten Paloma Cuevas i Luis Miguel, no ha dubtat a respondre ràpidament. Fent servir la seva aparent serietat, aquest conegut familiar de Felip VI ha confirmat aquesta informació relacionada amb els seus dos grans amics:

“Ja s'han casat a Las Vegas.[…]Vam ser nosaltres allà també. No heu vist les fotos o què? Ja us enviaré unes fotos si voleu”. Unes paraules que, com calia esperar, han deixat la seva dona sense paraules.

Tant és així que, per evitar qualsevol malentès, Margarita Vargas no ha trigat a assegurar que només era una broma. “Quina boda? Si no hi va haver boda. Massa sentit de l'humor!”, ha exclamat la gran amiga de Paloma Cuevas.

Lluís Alfons de Borbó, familiar de Felip VI, fa una broma a la premsa sobre Paloma Cuevas

Des que va sortir a la llum la seva relació sentimental, Paloma Cuevas i Luis Miguel s'han convertit en dos dels personatges més perseguits per la premsa, tant nacional com internacional. De fet, aquests últims mesos, els rumors sobre la seva suposada boda no han deixat de ressonar amb força.

Per això, aquest dimecres, 19 de juny, els mitjans de comunicació no han volgut deixar passar l'ocasió per preguntar a Lluís Alfons de Borbó per aquest tema.

Luis Alfonso de Borbó somrient en vestit negre i corbata blava mirant Margarita Vargas parlant en vestit negre amb micròfons davant

"Ja s'han casat a Las Vegas", ha assegurat l'amic de Paloma Cuevas. “Quina boda? Si no hi va haver boda”, ha dit Margarita Vargas, entre rialles i deixant molt clar que només era una broma del seu marit, el duc d'Anjou.

D'una altra banda, aquest conegut familiar de Felip VI no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre altres temes relacionats amb el seu cercle més proper. Entre ells, com es troba actualment la seva mare, Carmen Martínez-Bordiú.

“Molt bé. Està molt tranquil·la i molt a gust a Portugal”, ha confirmat, deixant al descobert que, ara com ara, no es planteja tornar a Espanya. A més, i sense pèls a la llengua, Lluís Alfons de Borbó ha volgut compartir la seva opinió sobre la monarquia espanyola.

Imatge de Letizia i Felip VI amb les seves filles al balcó del Palau Reial

Per això, i aprofitant que s'estava celebrant el 10è aniversari de la coronació de Felip VI, ha estat molt clar sobre això. “Crec que els reis i la institució són molt importants per a Espanya”.

“Tot allò que sigui celebrar i poder continuar celebrant, benvingut sigui. Podeu jutjar-ho, però jo crec que ho està fent bé, de la mateixa manera que ho va fer el seu pare i que ho han fet uns altres reis anteriorment”, ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: