Primer pla de María José Campanario a la Gala per la Fibromialgia de Sevilla

María José Campanario deixa clar què sent per la família de Jesulín de Ubrique

María José Campanario ha reaparegut i ha tancat tots els dubtes

María José Campanario ha estat molt de temps retirada, concretament un any: des que va donar a llum Hugo Janeiro. L'advocat de la família va emetre un comunicat assegurant que Jesulín d'Ubrique i la seva dona s'havien apartat del focus mediàtic. Tot i això, el torero ha canviat d'estratègia i ha tornat als mitjans, per això alguns periodistes asseguren que necessita liquiditat.

María José Campanario, segons va explicar el seu marit durant una entrevista amb Bertín Osborne, “està de baixa” i es recupera del part. Ja ha passat un any i ningú no l'havia vist fins ara, que la revista Diez Minutos, ha publicat unes imatges. Campanario ha reaparegut i ha deixat clar el que sent per la seva família política: res no és el que sembla.

María José va rebre moltes crítiques, la van acusar d'estar protegint massa el seu nadó i d'haver-lo apartat dels Janeiro. Campanario va assegurar que tot el que s'explicava era mentida i que ella tenia bona relació amb els seus cunyats. Ara sabem que deia la veritat, ja que ha reunit tothom per celebrar el primer aniversari del seu fill.

Primer plànol de María José Campanario amb gest de sorpresa
Maria José Campanar ja no vol amagar-se. | Europa Press

La situació és tan favorable que Campanario ha reunit els seus pares amb Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique. Això demostra que les tensions familiars formen part del passat i que María José va ser sincera quan va donar la darrera entrevista. Va ser a ¡HOLA! i va prometre que no era “la dolenta de la pel·lícula” i que sempre mirava pels interessos del clan i per la unió.

María José Campanario mostra els seus veritables sentiments

Les imatges que ha publicat Diez Minutos no deixen espai a la imaginació: Campanario és molt afectuosa amb Carmen Bazán. L'únic que ha cridat l'atenció és que a la reunió familiar hi faltaven Víctor Janeiro i Beatriz Trapote. Aquesta darrera té una relació fantàstica amb l'odontòloga, així que pot ser que tingués un altre compromís.

Imatge de Jesulín d'Ubrique amb els seus germans, Víctor i Humberto Janeiro, el seu pare, Humberto Janeiro, la seva dona, María José Campanario, i la seva cunyada, Beatriz Trapote
María José Campanario sempre ha lluitat contra els mateixos rumors. | GTRES

María José ha deixat clar que tot el que s'ha explicat és mentida, no té problemes amb els Janeiro i adora la seva sogra. Les fotos li donen la raó i ella, tot i que està retirada, no s'ha molestat a amagar-se. S'ha deixat fotografiar per donar normalitat a la situació, cosa molt necessària en el darrer any de la vida mediàtica.

Asseguren que la dona de Jesulín ha estat “tancada” a casa perquè no volia que ningú la veiés. La seva intenció és estar lluny de la polèmica, però tampoc no pot deixar de fer la seva vida. Per això s'ha oblidat de les càmeres i ha mostrat com és la veritable relació que manté amb els Janeiro.