Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre

La mare d'Almudena Cid va fer una confessió de Christian Gálvez que pocs obliden

Mina Tostado, mare d'Almudena Cid, no perdona Christian Gálvez i té molt present el que va fer

Les novetats sobre Christian Gálvez no deixen indiferent ningú i l'última cosa que ha fet ha ressuscitat una gran polèmica. Li ha preparat una festa a Patricia Pardo per celebrar el seu aniversari i diversos mitjans han assenyalat Almudena Cid . A Informalia confirmen que l'escriptora no passa un bon moment perquè no aconsegueix superar Christian i la seva presència a les xarxes li complica molt la tasca.

Christian Gálvez va escriure una carta a Mina Tostado, mare d'Almudena Cid, demanant-li perdó per tot el que havia passat. Aquesta notícia acaba de sortir a la llum i ha sembrat nous dubtes, però cal recordar una confessió que va fer la Mina. Aquesta última va acusar Christian Gálvez de ser un "manipulador" i fins i tot es va atrevir a aprofundir en aquest assumpte.

Segons Sálvame, la mare d'Almudena va dir: " Christian ha estat sempre un mentider tota la seva vida. És un manipulador emocional que té art per embaucar amb la paraula". Més endavant va compartir una publicació a Instagram que ningú no és capaç d'oblidar, per això torna a estar en tendències.

Christian Gálvez mirant Almudena Cid al seu casament
Christian Gálvez i Almudena Cid han tingut molts problemes | GTRES

"Un manipulador emocional embauca amb la paraula i realment sembla una persona encantadora, però té grans habilitats per a la mentida. Són egocèntrics, usen el silenci per manipular i ignoren el que estàs sentint. Et qüestionen a tu ia la teva salut mental, no accepten la seva culpa i busquen persones vulnerables", va publicar.

Christian Gálvez protagonitza (sense voler) un gran enrenou

Christian Gálvez només buscava compartir com havia celebrat l'aniversari de Patricia Pardo . Li va organitzar una festa acompanyada dels seus millors amics i dels seus familiars més propers. La presentadora es va emocionar tant que va decidir pronunciar-se al respecte a les seves xarxes socials per agrair-li el que havia fet per ella.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Christian Gálvez només va voler tenir un detall amb Patricia Pardo | GTRES

Gálvez, en lloc de rebre comentaris positius, ha ressuscitat una polèmica que al seu moment no el va deixar en bon lloc. Ningú entén per què la mare d'Almudena el segueix guardant tanta rancúnia si ell es va disculpar a través d'una carta. Per això, els seguidors d'Almudena Cid han recordat que Mina considera que Christian Gálvez no actua de manera sincera.

Mentrestant, segons publiquen a Informalia, Almudena Cid segueix pendent dels passos del seu exmarit perquè encara li queda molt de camí per recórrer. Fa uns mesos va fer una entrevista en una prestigiosa publicació i va reconèixer que estava il·lusionada per Gerardo Berodia, però es va negar a anomenar-lo xicot perquè no volia precipitar-se. S'estima més mantenir-se ferm i no obrir el seu cor a qualsevol persona després del que li ha passat amb Christian Gálvez.