Muntatge de Carlos Sobera i la seva dona Patricia Santamarina sobre el fons de 'First Dates'

GENT

Patricia Santamarina, la dona de Carlos Sobera amb qui treballa a la televisió

Carlos Sobera va conèixer la seva dona, Patricia Santamarina, gràcies a la televisió i porten junts des de fa vint anys

Carlos Sobera no pot estar més enamorat de la seva dona, Patricia Santamarina, amb qui porta vint anys. I encara que el presentador sempre ha procurat mantenir la seva vida privada allunyada dels focus, no té cap problema a l'hora de presumir de la seva dona.

Curiosament, va ser la televisió la que va unir els seus camins el 2004. Aleshores, Patricia Santamarina era responsable del càsting d'un programa, mentre que Carlos se'n proposava com a presentador.

Fotografia de Carlos Sobera amb un arc a l'especial de Sant Valentí de First Dates a Telecinco
Carlos Sobera, molt feliç amb la seva dona | Mediaset

I encara que al principi queien fatal, finalment acabava sorgint l'amor. De fet, Santamarina reconeixia que "hauria triat qualsevol que no hagués estat ell". "Em queia fatal", assegurava.

Si escau, la dita 'de l'odi a l'amor només hi ha un pas' es compleix a la perfecció. I encara que van trigar a formalitzar la seva relació, van acabar segellant el seu amor amb un romàntic casament al costat del mar a Tulum (Mèxic).

Una data que recorden amb especial afecte i emoció. A més, la primera aparició en públic no es donaria fins a temps després. Concretament a les Campanades de 2017 de Mediaset, on Carlos Sobera declarava el seu amor a Patricia.

Patricia Santamarina i Carlos Sobera, units per la televisió

De fet, el presentador sempre ha dit que no pot ajudar a trobar l'amor als comensals de First Dates sense predicar amb l'exemple.

I després de treballar junts ni més ni menys que vint anys, Sobera ja ha deixat molt clar que pot resultar "del més divertit".

Carlos Sobera amb la seva dona Patricia Santamarina posant en un photocall
Carlos Sobera, unit a la seva dona Patricia Santamarina per la televisió | GTRES

"Si té avantatges? No ho sé, és igual, però és tan bonic estar amb la persona que estàs a gust i a qui vols al teu costat", assegurava deixant entreveure que és tot un romàntic.

Així, donava alguna clau respecte al que implica compartir professió amb la seva parella. "Hi ha raons per a tots els gustos, des de 'la confiança fa fàstic', fins a 'sense confiança no hi ha progrés', i jo soc més aviat del segon", detallava.

D'aquesta manera, el presentador sosté que tenir la seva dona al costat el reconforta i dona fortalesa. "És que jo la definiria com una dona excel·lent, fins i tot brillant. Hi ha dies en què em pregunto què fa amb mi", l'elogiava.