Muntatge de fotos de primer pla de Carmen Borrego amb Manuel Velasco
GENT

Manuel Velasco s'uneix a la família de Carmen Borrego per una raó de pes

Malauradament, Manuel Velasco i les germanes Campos han passat per situacions molt similars, un fet que la Terelu ha relatat a través del seu bloc de ‘Lecturas’

En els darrers dies, Manuel Velasco s'ha sentit més unit que mai a la família de Carmen Borrego per una trista, però evident coincidència. Un fet que la mateixa Terelu Campos ha explicat a través del seu últim bloc de Lecturas.

Aquest dijous 7 de desembre, aquesta revista del cor ha publicat la primera reacció de la presentadora de televisió a la recent mort de Concha Velasco.

Segons va transcendir el passat 2 de desembre, la mare de Manuel Velasco va morir als 84 anys a conseqüència d'una complicació respiratòria.

Des de llavors, la ‘chica ye-ye’ no ha parat de rebre tota mena d'homenatges i mostres d'afecte públiques per part de tots els amics i companys de professió. Corrent a la que s'ha sumat la germana de Carmen Borrego.

Muntatge d'imatges amb Manuel Velasco abraçat a la seva mare Concha Velasco i Carmen Borrego
Manuel Velasco se sent molt unit a la família de Carmen Borrego després de la mort de la seva mare | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Tant és així que, després d'assabentar-se de la seva mort, Terelu Campos no va dubtar en dedicar a l'artista el seu últim bloc de Lecturas. Moment en què la comunicadora va aprofitar per compartir el motiu pel qual Manuel Velasco s'ha sentit tan unit a la família des de la pèrdua de la mare.

Manuel Velasco se sent molt comprès per les Campos: “La malaltia de les nostres mares ens ha unit”

Carmen Borrego i la seva germana són conscients del dolor pel qual ha hagut de passar Manuel Velasco durant els darrers dos anys. I el motiu no seria altre que les similituds dels estats de salut de les seves mares.

Segons ha explicat Terelu al seu bloc, quan estava a punt d'enviar el proper text al director d'aquesta revista, “m'assabento de la mort de Concha Velasco”.

Irremeiablement, la primera persona que se li va venir al capdavant va ser el propi fill de l'artista, Manuel Velasco. I va ser en aquest moment quan la comunicadora va revelar el motiu pel cineasta que se sent tan unit i comprès per ella i la seva germana.

Captura de 'Mañaneros' amb Terelu Campos emocionada
Terelu explica el motiu pel qual Manuel Velasco se sent tan unit a ella ia la seva germana | RTVE

“El deteriorament i la malaltia de les nostres mares ens ha unit especialment”, va assegurar la mare d'Alejandra Rubio, just abans de confirmar que es va posar immediatament en contacte amb ell.

La germana de Carmen Borrego va escriure un missatge a Manuel Velasco per donar-li el condol per aquesta dolorosa pèrdua. En ell, “no només li manifesto el dolor per la seva pèrdua, sinó l'orgull que ha de sentir com a fill” per haver estat “cada dia cuidant-la, estimant-la i mimant-la”.

Terelu va assegurar que, “l'única cosa” que li dona “pau” davant aquest “immens dolor” és saber que tant elles com el cineasta han estat al costat de les seves mares fins al final.

A més, abans d'acomiadar-se dels seus lectors, els hi ha promès que d'aquí a uns dies parlarà més en profunditat de Concha Velasco. Concretament, del que ha significat la mare de Manuel Velasco per a la família i per a ella.

Muntatge de fotos amb Concha Velasco i María Teresa Campos
Concha Velasco i María Teresa Campos han passat per situacions similars | e-noticies.cat, Europa Press

Lamentablement, els darrers mesos de l'actriu i de María Teresa Campos han estat molt similars. Tant és així que les dues personalitats del nostre país van passar tot aquest temps bregant amb les seves respectives malalties.

Tot i que Carmen Borrego i la seva germana van optar per cuidar la seva mare a casa, la veritat és que des de fa temps la presentadora patia “un deteriorament cognitiu important”. Finalment, la comunicadora va morir el 5 de setembre passat als 82 anys.

Per la seva banda, Concha Velasco feia dos anys que estava internada en una residència de les Rozas. Decisió que Manuel Velasco i el seu germà van haver de prendre en adonar-se que, irremeiablement, la salut de la seva mare no parava d'empitjorar.