Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall

Manuel Cortés confessa el veritable motiu pel qual no suporta Isa Pantoja

Manuel Cortés ha estat molt clar i contundent contra la seva cosina

Manuel Cortés va perdre l'oportunitat de continuar més temps a Supervivientes perquè un problema de salut el va fer tornar a Espanya. I aquí ha mostrat una cara i un comportament que han provocat el rebuig del públic. Al plató es mostra altiu, superb i és especialment dur amb col·laboradors del programa, com és el cas d'Alexia.

Tot i això, el Manuel ha estat especialment crític i directe amb la seva cosina, Isa Pantoja, que és, a més, núvia del seu enemic al reality: Asraf. Cap a ella ha llançat retrets i atacs fora de lloc, que l'audiència no l'ha perdonat. Això sí, ara els ha intentat justificar explicant el perquè s'ha comportat d'aquesta manera amb el seu familiar.

Manuel Cortés explica el perquè de la seva postura

El fill de la Raquel Bollo sembla estar enfadat amb tothom per no haver pogut continuar al concurs. Però a qui culpa fonamentalment d'això, com la seva mare s'ha encarregat d''inculcar', és a la Isa. Amb ella ha protagonitzat una tensa trobada a plató que a ell l'ha deixat realment en mal lloc.

Ara, el Manuel ha concedit una entrevista en exclusiva a Diez Minutos i en ella, com no podia ser altrament, ha posat sobre la taula els seus conflictes amb la Isa. Les paraules concretes han estat aquestes: “Estem vivint un moment complicat, perquè ella té la seva opinió i jo tinc la meva”.

“Per la seva banda sembla que la nostra relació està trencada, però jo tampoc no dono gaire importància a si ho està o no. Jo faig la meva vida normal. No és que m'és igual, crec que en depèn una mica, per l'actitud que està prenent”.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés i Isa Pantoja discutint el 4 de juny de 2023
Manuel Cortés s'ha enfrontat amb Isa després del retorn de 'Supervivientes' | Mediaset

Una mica més conciliador ha afirmat que “a mi sempre em tindrà si vol, però jo de moment em mantinc en la meva línia. He estat clar, he dit les coses com són, però per a ella no són així. Aleshores, és complicat”.

En aquest punt ha estat on ha explicat el perquè aquesta animadversió cap a la seva cosina. Exactament, ha exposat que és perquè la jove no es va preocupar per ell quan va morir el seu pare, Chiquetete, com devia. Així, ha dit: “Sempre l'he respectada i l'he tractada amb moltíssim afecte”.

“I aquest és un dels detalls que es queden gravats. No li ho vaig dir perquè fos la seva obligació, però hauria estat un detall per part seva”.

Per si no n'hi hagués prou, fins i tot ha anunciat que pot emprendre mesures legals contra la seva cosina per certes insinuacions que ella ha realitzat. Pel que queda clar que de reconciliació propera, res de res.

Manuel Cortés també aprofita per carregar contra el noi d'Isa

Manuel Cortés en aquesta entrevista també ha fet al·lusió al seu enemic a Hondures. En aquest sentit, ha afirmat que “no vaig pensar que discutiria tant amb l'Asraf. Allí es veu tot d'una altra manera i es viu diferent, però crec que han estat motius lògics del concurs i de la convivència”.

A això ha afegit: “Ell és molt calculador, observa molt i sap fer televisió, que és totalment lícit. Té molta experiència, jo també, però jo soc més impulsiu. Ell portava moltes esperances a guanyar i li és igual emportar-se el que sigui per davant”.

Primer pla de Manuel Cortés Bollo amb rostre decebut en la palapa de 'Supervivientes 2023' mirant a la càmera
Manuel Cortés també ha justificat les discussions amb Asraf | Mediaset

De la mateixa manera, el Manuel ha negat que la seva mare hagi estat la responsable de fer malbé el seu concurs: “Per res. Jo estic fora per una malaltia. Ella ho ha tingut difícil per defensar-nos, pel que he vist, i no li retrec res en absolut”.

“Ha fet tot el que havia de fer i pel baixet també es pot fer molt de mal. Nosaltres som persones que anem més de cara i és la nostra manera de ser”.