Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
GENT

Adara Molinero: quin és el motiu de la seva estranya pujada de pes a 'Supervivientes'

El canvi dràstic de pes d'Adara crida molt l'atenció

En plena recta final de 'Supervivientes', si alguna cosa ha cridat l'atenció dels espectadors és l'estranya pujada de pes que ha experimentat Adara Molinero en aquesta darrera etapa del concurs.

Cal destacar que al principi, i a causa de la gana que passaven a Hondures, la model, que ja presumia d'un físic espectacular, experimentava una dràstica pèrdua de pes.

Més prima que mai i també lluint bronzejat, Molinero es desfeia entre llàgrimes per la gana i les extremes condicions que havien d'afrontar al concurs.

Muntatge de fotos d'Adara Molinero en bikini abans y després del seu pas per 'Supervivientes 2023'
El cridaner abans i després d'Adara Molinero | Mediaset

No obstant, potser les últimes proves de recompensa i els privilegis que els donaven al programa hagin acabat passant-li factura i veure's reflectit en el seu físic.

Alguna cosa, que també ha cridat molt l'atenció dels espectadors, que s'han quedat realment impactats en veure'n l'abans i el després.

"Quants quilos ha engreixat?", assenyalen a les xarxes socials. De fet, hi ha qui ha arribat a insinuar fins i tot que la supervivent pugui estar embarassada.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño i Adara Molinero abrassant-se el 13 de juny de 2023
Adara Molinero s'ha convertit en una de les favorites de 'Supervivientes' | Mediaset

Adara Molinero ha experimentat un impressionant canvi de pes

Comentaris que també afectaven a Alma Bollo, de la qual també asseguraven que havia arribat a guanyar pes després de tantes recompenses de menjar.

Tot i això, aquesta pujada de pes que ha patit Adara podria tenir una senzilla explicació segons ha revelat una experta a 'Sálvame'.

"Tenim dues opcions que són molt comunes", ha explicat la doctora. "La primera, que hagi perdut pes molt ràpid com li ha passat al principi. I, en aquest cas, per equilibrar el cos reté líquid per protegir-la, que no es desmai".

"La segona pot ser una espècie d'infecció bacteriana que pot haver adquirit a l'illa o bé que ja portava des d'Espanya, cosa que provoca que se l'inflami l'estómac", ha aclarit. En aquest cas, ha donat a entendre que la model s'haurà de sotmetre a un tractament a la tornada per refer-se.

"Cal entendre que ells allà, per la gana, mengen el que sigui", ha argumentat. "Tampoc van bé al bany".