Primer pla de Kiko Matamoros amb rostre somrient
GENT

La dona de Kiko Matamoros deixa clar per què no tindrà fills amb ell

Marta López Álamo s'ha cansat de les especulacions sobre això

Marta López Álamo, dona de Kiko Matamoros, s'ha cansat de les contínues especulacions que sorgeixen sobre la seva possible maternitat ara que ja s'han donat el sí vull.

La parella, que es troba en una lluna de mel contínua, continua gaudint del seu temps junts i segons ha deixat caure la model, ella encara no està preparada per ser mare.

A més, sembla que els comentaris que rep sobre això comencen a molestar-la. I és que ella no vol ni necessita aquesta pressió. Sobretot perquè considera que no és el moment i vol seguir avançant en la seva carrera abans de fer el pas.

Captura del programa 'Sálvame' del dijous 2 de juny amb Marta López i Kiko Matamoros acabats de casar
Marta López Álamo i Kiko Matamoros gaudeixen de la seva vida com a parella de recent casats | Telecinco

"Em fa ràbia", s'ha lamentat a les xarxes socials. "Encara que sé que no es fa amb mala intenció, que l'ordre dels factors sigui: festeig, matrimoni i maternitat i si pot ser aviat, millor".

"Crec que és juntament amb si estic feliç, cosa que és una pregunta normal, la pregunta que més s'ha repetit. Tant per aquí com a la premsa. Que no vulgui ser mare ja de ja no és ni millor ni pitjor: és la nostra decisió per moltes raons", ha sentenciat amb força seguretat.

Marta López té clar que encara no vol ser mare amb Kiko Matamoros

D'aquesta manera, Marta deixa molt clar perquè no es planteja tenir fills amb Kiko Matamoros, almenys de moment. Encara que tampoc no es tanca a la possibilitat de ser mare en un futur. De fet, el col·laborador ja ha manifestat més d'una vegada la il·lusió que el faria tornar a convertir-se en pare.

Per ell, aquest és el millor regal que pot deixar a López Álamo el dia que no hi sigui. "El que em xoca és la quantitat de gent que creu que després de casar-te has d'anar a buscar un nadó. Si no volgués ser mare també seria lícit", ha afegit la model.

Kiko Matamoros junt amb la seva parella, Marta López Álamo, al photocall d'un esdeveniment
Marta López i Kiko Matamoros són molt feliços junts | GTRES

"I normal i respectable, però vull ser-ho amb Kiko. No ja, però en poc temps. I poc temps és no aquest any ni principi del que ve (crec). Primer per la meva feina i la seva, i segon, perquè estic encara amb Dercutane (un medicament per a l'acne) i és molt incompatible", ha volgut deixar molt clar.

D'aquesta manera, sembla que la model està seguint un tractament que podria tenir conseqüències negatives per al nadó, per la qual cosa ni s'ho planteja.