Fotomuntatge amb una imatge de fons d''El tros' de TV3 i al capdavant Anna Simon i un emoji amb cara trista
GENT

Males notícies per a Anna Simón i 'El Tros': l'audiència de TV3 dicta sentència

La periodista s'ha tornat a enfrontar a unes xifres dels teleespectadors que contrasten amb altres programes

Anna Simón no està passant pel seu millor moment professional després que El Tros de TV3 no acabi de quallar. L'audiència ha tornat a dictar sentència i les xifres de teleespectadors deixen molt a desitjar.

El programa ha anat enganxant en diferent mesura el públic, però després de les darreres dades la tendència no és gens bona. Anna Simón haurà d'encarar així els programes següents i mantenir l'esperança perquè el problema se solucioni. Així i tot, després de veure com ha anat evolucionant l'adherència del programa a TV3, el futur no pinta gaire bé.

Anna Simón s'enfronta al públic de TV3

El programa El Tros de TV3 només va aconseguir un 6% de l'audiència a Catalunya, segons ha informat @ROCCOCITY. Aquest percentatge es tradueix en 93.000 teleespectadors, una xifra més baixa que la que va aconseguir Al Cotxe. En aquest cas, el share va pujar fins al 8% i un total de 89.000 persones connectades.

Anna Simón, Miquel Montoro i Marina Pifarré posant somrient com a presentadora i jurat d'El Tros de TV3

Sembla que Arturo Valls, el convidat del programa, va causar més curiositat que la nova trama del reality d'Anna Simón. La veritat és que aquestes males xifres d'audiència no venen de nou. Si s'analitza el que s'ha registrat es pot veure que la tendència és la mateixa.

En aquesta ocasió, el shareno va arribar a superar el 7,2% i els 185.000 teleespectadors. Fa 15 dies les persones connectades al programa d'Anna Simón van representar el 10,2% de Catalunya. Per això la baixada progressiva setmana rere setmana delata que cada vegada són menys les persones que decideixen apostar per aquest projecte de TV3.

La nova vida d'Anna Simón

La maternitat va fer un tomb de 180 graus en la vida de la periodista catalana Anna Simón. Durant anys va ser una de les cares més conegudes del programa Zapeando de la Sexta. Però va desaparèixer i va emprendre el viatge més apassionant de la seva vida: ser mare.

Des de llavors, les seves prioritats han canviat i per això ha acceptat tornar a la feina, però a prop de casa. TV3 li ha tornat l'estabilitat que necessitava i la seguretat d'estar a un pas de la petita sempre que la necessiti. Caldrà veure com segueix evolucionant El Tros i si es continua apostant per una Anna Simón que no acaba de trobar el seu lloc.

➡️ Gent

Més notícies: