Primer pla de Lydia Lozano asseguda al polígraf del programa 'Deluxe' mirant a càmera

Lydia Lozano i María Patiño: les fotos que mostren com serà la seva nova vida

Lydia Lozano i María Patiño han posat rumb a Miami per començar una nova etapa

Lydia Lozano va ser la primera a admetre que la cancel·lació de Sálvame no li havia semblat bé perquè no vol deixar la televisió. Ha rebut moltes crítiques en aquest sentit, però continua defensant que és una dona treballadora que estima la seva professió. Aquest és el motiu pel qual ha estat tan afectada, encara que la seva vida ha fet un gir de 180 graus.

Lydia Lozano i María Patiño han arribat a l'aeroport de Madrid amb un propòsit: agafar un avió cap a Miami. Tant elles com la resta dels seus companys de Sálvame començaran un nou projecte a Netflix. Els col·laboradors més famosos de Telecinco participaran en programes internacionals a canvi d'un contracte interessant.

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Lydia Lozano i María Patiño ja ha posat rumb a Miami | GTRES

El periodista Diego Arrabal assegura que Lydia, María, Belén Esteban i la resta de tertulians que han fitxat per Netflix estan plens de joia. Guanyaran 60.000 euros per gravar sis capítols que veuran la llum a aquesta plataforma: ja està decidit. Tot fa pensar que aquest reality serà un èxit, de fet, ja hi ha molta expectació i encara hi ha molts comptes pendents.

Lydia s'ha convertit en la protagonista del moment, mai no s'hauria imaginat en una situació similar. La col·laboradora ha arribat a l'aeroport com una autèntica estrella i tots els mitjans se n'han fet ressò. Té una aventura al davant que passarà a la història: triomfar a Amèrica i demostrar que el seu talent és internacional.

La nova vida de María Patiño i Lydia Lozano

María Patiño també ha cridat l'atenció de tothom, perquè el seu cas és especial. Recordem que ella presentava Sálvame, per això la seva foto estava als passadissos de la cadena.

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
María Patiño està molt il·lusionada amb aquest programa | GTRES

Patiño ha despenjat aquest quadre i se l'ha emportat a Miami per començar la seva aventura a Netflix: així ha deixat clar quin era el seu lloc.

Lydia, tal com podem veure a les fotos que han sortit publicades, s'ha mostrat molt còmplice amb tots els seus companys. Amb María gaudeix d'una relació especial, ja que Patiño ha donat la cara per ella en moments que eren realment complicats.

Tant Maria com Lydia, sobretot aquesta última, estan a punt de viure una aventura que canviarà les seves vides. Ja res no tornarà a ser com abans: han deixat Telecinco per primera vegada en 14 anys.

Ara bé, la situació de Lozano és encara més contundent perquè Patiño, de moment, continua presentant Socialité.

Això sí, no estan soles. Els hi acompanyaran la resta de companys: Víctor Sandoval, Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Chelo García-Cortés també participaran en aquest repte.