Primer pla de Gabriela Guillén feliç a l'aniversari d''El Turronero'
GENT

Gabriela Guillén dona una última hora sobre Bertín Osborne que confirma les sospites

Gabriela Guillén ha aclarit com és la situació actual amb el cantant

Els últims dies, els mitjans s'han fet ressò d'una notícia que ha enxampat per sorpresa molta gent: Bertín Osborne es convertirà en pare amb 69 anys amb Gabriela Guillén, la noia que al principi va declarar que no era la seva xicota.

Una notícia que ha estat generant un autèntic enrenou mediàtic i que està esdevenint cada cop més polèmica, ja que, a mesura que transcorre el temps, surten més detalls a la llum.

I això és justament el que ha passat en aquests moments. Gabriela Guillén, que tot just s'ha pronunciat sobre aquest tema, acaba de donar unes últimes declaracions respecte al seu embaràs que han generat que aquest assumpte sigui encara més controvertit.

El motiu? Que, a jutjar per les seves paraules, s'han confirmat totes les sospites que hi havia sobre aquest tema.

Imatge de Gabriela Guillén amb barret de palla mirant a la càmera somrient
Gabriela Guillén no ha continuat guardant silenci | GTRES

Gabriela Guillén, cada vegada més allunyada de Bertín Osborne

Va ser fa només una setmana quan Gabriela Guillén va concedir la seva primera entrevista a Así es la vida per explicar que la notícia del seu embaràs estava sent agredolça per a ella.

Sens dubte, les seves declaracions van fer saltar totes les alarmes perquè va deixar entreveure que la seva relació actual amb Bertín Osborne no passava pel seu millor moment.

Unes sospites que tothom tenia i que ara s'han confirmat, tenint en compte el que ha dit recentment la model. "Em sento sola, no estic acompanyada per Bertín", va ser la bomba que va amollar Gabriela Guillén.

En efecte, la massatgista va deixar clar que està afrontant la seva futura maternitat en solitari, tot i que el cantant va assegurar fa uns dies que es faria càrrec del bebè.

Això també confirma que Gabriela Guillén i l'artista estan força distanciats, cosa que ja se sospitava des del moment en què va sorgir aquesta polèmica.

Primer pla de Gabriela Guillén sent entrevistada a 'Así es la vida'
Gabriela Guillén es va sincerar per primera vegada davant un mitjà | Mediaset

De fet, una bona prova que gairebé no tindrien contacte és que la mateixa Gabriela Guillén va afirmar que havia escollit "sola" el nom del seu fill. "És el meu fill", va dir ella com a justificació per no haver tingut en compte l'opinió del presentador.

Tot i això, d'on sorgeix aquest distanciament sobtat? Si bé Gabriela Guillén va confessar que aquesta tensió es va produir arran de la notícia del seu embaràs, la veritat és que hi va haver un altre motiu de pes.

I és que ella mateixa va revelar per a Así es la vida que la seva bretxa amb el cantant ve "des que ell (Bertín) va comunicar a la seva família que serà pare".

Per tant, tenint en compte totes les seves declaracions, s'evidencia que la tensió entre tots dos augmenta cada cop més amb el pas del temps. A més a més, s'hi deixa entreveure que només estarà en contacte amb el cantant pel bé del bebè que ve en camí.