Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'
GENT

Belén Esteban envia un missatge estrany després dels rumors de crisi amb Miguel Marcos

Belén Esteban ha fet saltar totes les alarmes

Moments abans de marxar a Miami, on començarà la seva emocionant aventura a Netflix, Belén Esteban ha preocupat tothom per un missatge enigmàtic que va compartir a les xarxes socials.

Sembla que aquesta declaració ha aparegut justament després de tots els rumors que hi estan circulant sobre una possible crisi amb el seu marit, Miguel Marcos, que ha provocat que se'n parli encara més. De fet, aquest missatge de la mare d'Andrea Janeiro podria estar relacionat amb aquesta controvèrsia.

Segons han informat diversos mitjans, el matrimoni de Belén Esteban amb el conductor d'ambulàncies correria perill, arribant al punt que podrien posar fi definitivament a la seva història d'amor.

Ara bé, és una simple teoria o una realitat que ha estat amagant Belén Esteban? La veritat és que el missatge que ha publicat l'empresària ha acabat d'aclarir aquesta situació.

Imatge de Belén Esteban al costat de la seva parella, Miguel Marcos, en les prenoces de Raul Prieto i Joaquín Torres
La parella ha estat al punt de mira per una possible crisi | GTRES

Belén Esteban pren una decisió dràstica en vista dels rumors de crisi amb Miguel Marcos

A causa dels persistents rumors sobre una possible crisi amb Miguel Marcos, Belén Esteban ha decidit prendre una postura ferma i enviar un missatge important a través d'Instagram.

"Quin horror de gent, tan dolenta i envejosa", així començava Belén Esteban la seva contundent declaració.

Belén Esteban va publicar aquest breu comunicat a causa de tots els comentaris negatius que ha estat rebent els últims dies, alguns fins i tot inventant que travessa una crisi matrimonial amb Miguel Marcos.

Storie de Belén Esteban a Instagram queixant-se de la gent envejosa que la critica per xarxes socials
Belén Esteban ha explotat contra els enemics que té a les xarxes socials | Instagram, @belenestebanmenendez

Per això, cansada de l'odi i la rancúnia d'algunes persones, Belén va prendre una decisió dràstica. "El millor que he fet en la vida és bloquejar gent que em fa pena de com són de dolents".

Belén Esteban no va tenir més remei que fer aquest pas per protegir-se dels comentaris nocius que li havien arribat darrerament.

A més, per deixar clar a tothom que està molt feliç amb el seu marit, Belén Esteban va concloure el seu comunicat amb aquesta contundent frase: "jo tinc la meva família i tan feliç…".

Això deixa en evidència que els rumors sobre que hi ha problemes en el matrimoni són completament falsos, ja que ella mateixa ha explicat que està feliç amb els seus éssers estimats, entre els quals s'inclou, per descomptat, el conductor d'ambulàncies.