Primer pla d'Adara Molinero somrient al plató de 'GH VIP'
GENT

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú fan un pas important: està decidit

Adara Molinero i el guanyador de 'Supervivientes 2023' volen passar junts tot el temps possible

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú acaben de fer un important pas en la seva relació. I és que tots dos estan d'acord en una cosa: volen continuar passant tot el temps possible junts.

No hi ha cap dubte que la història d'amor entre el guanyador de Supervivientes 2023 i la seva nova parella està passant per l'etapa més dolça de la relació. Tant és així que, des que van tornar d'Hondures, amb prou feines s'han separat.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Bosco Martínez-Bordiú en una actitud molt afectuosa en un concert de Sebastián Yatra a Madrid
Adara Molinero i Bosco s'han convertit en la parella de l'any | @adara_molinero, Instagram

Per això, fa uns dies, Bosco Martínez-Bordiú no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de demanar a Adara Molinero formalitzar la seva relació. Després d'assegurar que està "gaudint molt de la família" i "organitzant molts viatges i sorpreses", el nebot de Pocholo va fer una revelació inesperada.

"Entre això i que l'altre dia li vaig demanar de sortir a Adara i em va dir que sí, estic una mica revolucionat", va assegurar el noi, a través de les xarxes socials.

Ara, Bosco Martínez-Bordiú i la seva parella han tornat als seus respectius comptes d'Instagram per compartir amb tots els seus seguidors una notícia molt especial.

Tot i que ja han tingut l'oportunitat de fer alguna escapada junts, sembla que acaben de prendre una decisió: continuar junts amb les seves vacances d'estiu. Fa unes hores, Adara Molinero i la seva parella han anunciat quin és el seu destí per als pròxims dies.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú continuen gaudint de les seves primeres vacances junts

Adara Molinero i el nebot de Pocholo ja han posat rumb al seu següent destí de vacances durant els pròxims dies. Per combatre les altes temperatures que s'estan registrant a Madrid, tots dos han decidit desplaçar-se fins a València.

Això sí, com es podia esperar, l'elecció d'aquesta ubicació no ha estat gens fortuïta. Tal com han anunciat a través de les xarxes, hi han viatjat per retrobar-se amb dues persones molt importants per a ells.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero al tren el 18 de juliol de 2023
Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú han anunciat el seu pròxim destí de vacances | Instagram, bosco_boscolitos

A través de les històries d'Instagram, Bosco Martínez-Bordiú ha confirmat que la primera parada que faran serà a Guakame, el restaurant de menjar vegà regentat per Jonan Wiergo i Christian.

Tanmateix, ha estat Adara Molinero qui ha donat més detalls sobre això. Tal com ella mateixa ha anunciat, Alma Bollo també estarà present en aquest retrobament:

"Ja som a València, ja hem arribat per fi. De veritat, no sabeu la quantitat de vegades, la quantitat de nits que hem parlat d'aquest viatge, que aniríem a veure el meu bebè Jonan amb Alma. Estic superfeliç, de veritat, ens ho passarem tan bé”.

Un retrobament que Jonan ha volgut immortalitzar i compartir amb els seus més de 652.000 seguidors. A través de les seves històries d'Instagram, l'influencer de menjar vegà ha revelat alguns detalls de la primera nit al costat dels seus grans amics.

D'altra banda, el confident d'Adara Molinero també ha mostrat qui ha estat present en aquest retrobament. A més dels tres companys d'edició, hi havia Christian i la seva germana Elisabet.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú han superat la seva primera crisi de parella

Fa uns dies, Adara Molinero es va convertir en el centre de totes les mirades, després de conèixer-se l'última decisió que va prendre respecte a una de les amigues de Bosco Martínez-Bordiú.

La veritat és que, després de veure unes imatges de la seva nova parella al costat de Raquel Arias, l'exhostessa va optar per eliminar la seva companya de reality de totes les seves xarxes socials.

Muntatge d'Adara Molinero i Raquel Arias posant
Adara Molinero pren mesures contra Raquel Arias | Mediaset, @adara_molinero, E-Noticies, Instagram

Com s'esperava, aquest gest no li va semblar gens bé a l'amiga de Bosco Martínez-Bordiú. Per això, no va trigar a pronunciar-s'hi. Després d'assegurar que al nebot de Pocholo també "el va enxampar per sorpresa" aquesta reacció, la noia va assegurar que entre ells només hi ha una bonica amistat.

"No vull que entre ells estiguin enfadats per mi[…]. L'únic que vull és que Bosco sigui feliç amb tu o sense tu. Això ho heu de triar entre vosaltres dos, jo simplement soc la seva amiga", va confessar Arias al programa Así es la vida.