Primer pla de Lydia Lozano asseguda al polígraf del programa 'Deluxe' mirant a càmera

Lydia Lozano revela quin incident ha tingut després de l'exclusiva de Kiko Hernández

Lydia Lozano ha protagonitzat un episodi singular que s'ha viralitzat

Lydia Lozano ha estat una de les col·laboradores habituals i més importants de Sálvame, ja que hi ha treballat des dels inicis fins al seu final. I aquesta circumstància l'ha feta compartir plató, desacords i amistat durant més d'una dècada amb Kiko Hernández. Per això, ha estat una de les convidades a la seva boda amb Fran Antón.

Encara més, Lydia ha aparegut a la portada de l'exclusiva que ell ha fet per a Lecturas. I després d'aquesta exclusiva ha tingut un contratemps que s'ha revelat a les xarxes socials i que s'ha viralitzat ràpidament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Lydia Lozano explica què li ha passat després de l'exclusiva nupcial

Lydia Lozano, encara que ha viscut més d'un enfrontament amb Kiko a la televisió, ha aconseguit forjar una gran amistat amb ell. Per aquest motiu, ha volgut estar al seu costat el dia més important de la seva vida: el de la seva boda. Ha viatjat fins a Melilla per participar en aquesta cita i ho ha fet acompanyada de la seva companya Pilar Vidal.

La canària s'ho ha passat d'allò més bé, encara que també ha viscut tota mena d'anècdotes. Entre aquestes, que s'ha quedat tancada a l'ascensor només arribar a l'hotel i també que ha estat portada de la revista Lecturas. Sí, perquè ha decidit posar amb els nuvis, Marta López i Lara Dibildos per a l'exclusiva de l'enllaç.

L'excol·laborada de Sálvame ha gaudit enormement del viatge i de la festa, però encara n'hi ha més. Després de la celebració i ja de tornada a Madrid, ha tingut un incident, que ha viscut al costat de Vidal. Incident que aquesta última ha decidit explicar a través de diversos vídeos a les seves xarxes socials.

En aquestes publicacions, totes dues apareixen assegudes dins de l'avió i, sense poder amagar les rialles, Vidal ha començat a explicar el que ha passat. Ha dit: “Bona tarda, ja som aquí, al vol d'Iberia Air Nostrum destí Madrid. Em poso seriosa perquè donaré una informació”.

“Volia comunicar a tot Espanya que a Lydia li han fet la prova d'explosius. De les tres que passàvem, Marta Valverde, una servidora i Lozano, l'única que ha xiulat ha estat ella. Pel que sembla, eren explosius que s'emportava de Marbella, però en realitat el que portava eren les seves extensions”.

En aquest punt, la dona de Charly ha començat a riure pels fets i perquè la seva amiga s'ha equivocat de ciutat. I tot seguit ha dit: “De Marbella no, de Melilla”. El que ha provocat noves riallades de totes dues.

Pilar Vidal i Lydia Lozano a l'avió de Melilla a Madrid
Lydia Lozano ha viscut una situació realment singular a Melilla | Twitter, @Algopasatv

Però és que la situació que han viscut ha anat molt més enllà, segons ha explicat Pilar: “La Guàrdia Civil ens ha vingut a buscar. Se'ns ha canviat el mòbil d'hora, se'ns ha posat a l'hora marroquina, i nosaltres continuàvem prenent cervesa i el vol estava a punt d'enlairar-se. Però no passa res, Espanya, tranquil·la que tornem”.

Després, Lydia ha revelat la part més 'sorprenent' de l'incident: “M'ha donat un atac d'ansietat i un agent m'ha agafat les mans i ha començat a respirar”. I Vidal ha afegit: “Li han fet la respiració artificial, el boca a boca, i la prova d'explosius”.

La col·laboradora canària no ha pogut parar de riure mentre continuava explicant l'anècdota. Ha manifestat: “Després de relaxar-me, m'han passat el paperet aquest”. Davant d'això, la seva amiga ha acabat puntualitzant: “Vaja, que se n'ha anat de Melilla amb la prova del mocador”.

Lydia Lozano, protagonista de més moments virals

Lydia Lozano, a més d'aquests vídeos, ha estat personatge central d'altres que la seva companya de viatge ha anat pujant a les xarxes i que han provocat un autèntic enrenou. Ens estem referint, per exemple, a un altre sobre la manera singular com dorm.

Lydia Lozano amb ulleres de sol a l'esdeveniment de Fearless
Lydia Lozano ha tingut més experiències singulars en el seu viatge a Melilla | GTRES

I també a una publicació sobre les extensions de la canària, que ha provocat rialles i tota mena de comentaris entre els internautes.