Primer pla de Lydia Lozano a 'Sálvame' el dia 08 de juny de 2023

Lydia Lozano revela els plans de Jorge Javier Vázquez amb 'Cuentos Chinos'

Lydia Lozano ha destapat què passarà a 'Cuentos Chinos' el pròxim dilluns 18

Lydia Lozano està de plena actualitat perquè ha estat una de les grans estrelles al casament de Kiko Hernández. Ha compartit habitació a Melilla amb la seva amiga Pilar Vidal i juntes han viscut moments que han esdevingut tendència a les xarxes. Les periodistes han revelat què passarà a Cuentos Chinos, el nou programa de Jorge Javier Vázquez a Telecinco.

Lydia Lozano ha revelat que Jorge Javier dedicarà un capítol de Cuentos Chinos analitzar l'enllaç matrimonial de Kiko Hernández i Fran Antón. A tothom li ha cridat l'atenció que el presentador no estigués a l'esdeveniment, però el cert és que sí que va rebre invitació. No heu volgut anar per alimentar l'interès i fer un programa més atractiu?

Sigui com sigui, Lydia ha destapat que Jing Jing, la mascota de Cuentos Chinos, ha estat al casament de Kiko. Pilar Vidal ha enregistrat un vídeo molt significatiu i Telecinco no ha tingut més remei que confirmar els rumors. Per això sabem que el pròxim dilluns 18 de setembre Jorge Javier Vázquez recuperarà l'essència de Sálvame al seu nou espai.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez parlarà de Kiko Hernández | Mediaset

“Bé, aquí tenim la sorpresa”, anuncia Pilar mentre Lydia desvetlla: “Està Jing Jing”. Telecinco ha explicat que el reporter Germán González donarà tota la informació exclusiva del que va passar dins de la cerimònia. Una cerimònia que ha estat marcada per l'absència de Rocío Carrasco, que en un primer moment va confirmar la seva assistència.

El pla de Jorge Javier Vázquez: informar sobre Kiko Hernández

Jorge Javier ha estat un temps apartat i molts pensaven que no tornaria perquè Telecinco havia deixat de confiar-hi. Tot i això, la revista Lecturas ha assegurat que estava “gravant un pilot” per fer un nou programa. “Si és veritat li desitjo molta sort, ja li he enviat un missatge”, va dir Lydia.

Lydia Lozano amb ulleres de sol a l'esdeveniment de Fearless
Lydia Lozano adora Jorge Javier Vázquez | GTRES

Jorge Javier Vázquez va mantenir el seu projecte en secret, però tots els seus companys de Sálvame el van recolzar des del principi. Gaudeix d'una estreta amistat amb Kiko Hernández i a ningú no li ha estranyat que li dedicarà un capítol de Cuentos Chinos. En un primer moment es desvincularia dels continguts que feia abans, però s'ha adonat que són els que realment interessen.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández segueix unit a 'Sálvame' | Mediaset

Lozano ha demostrat que Sálvame és més viu que mai, tot i que Mediaset no vulgui saber res del format. Tot i això, l'audiència mana, i per això han accedit a informar sobre la notícia de Kiko Hernández a Cuentos Chinos.