Primer pla de Carmen Alcayde somrient a la càmera amb els cabells solts

Carmen Alcayde: per què es va separar d'Eduardo, el seu gran amor i pare dels fills

Després de 30 anys de relació, Carmen Alcayde va anunciar que havia trencat amb el seu marit

Carmen Alcayde està de plena actualitat perquè és una de les concursants estrelles de Gran Hermano VIP . Abans d'entrar a la casa treballava com a col·laboradora de Sálvame i s'ha quedat sense cap projecte a Telecinco. Aquesta és la raó per la qual ha fet el pas final i ha decidit participar al famós programa, assumint així un gran risc.

Carmen Alcayde després de ser confirmada com a concursant de GH VIP
Carmen Alcayde està brillant a 'GH VIP' | Mediaset

Carmen Alcayde és un rostre icònic per a la crònica social i encara hi ha moltes coses que no se'n saben. L'octubre del 2022 va anunciar que s'havia separat del seu marit, el discret Eduardo Primo Arnau. El primer que va fer va ser explicar-ne el motiu: havien deixat de ser feliços compartint vida.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen és de València i hi viu amb els seus fills, però passa molt de temps a Madrid per assumptes laborals. Cada cop passava més temps distanciada d'Eduardo i va arribar un moment en què va pensar que era millor separar-se. Això sí, va confirmar que havia estat el seu gran amor i que mai l'oblidaria perquè era el pare dels seus petits: Lucía, Eduardo i Olivia.

Imatge del casament entre Carmen Alcayde i Eduardo Primo Arnau
Carmen Alcayde va estar 30 anys casada | GTRES

Carmen va revelar el que havia passat a Sálvame i va insinuar que no havia tornat enrere. Tot i això, ha recalcat que no hi havia terceres persones en aquesta determinació i que la ruptura es produiria de forma amistosa.

“Ha estat una decisió meditada, difícil però encertada. Ho hem fet pels nostres fills, perquè vegin els pares bé”, va explicar molt emocionada.

Carmen Alcayde va explicar el motiu de la separació

Carmen va assegurar que havia pres aquesta decisió pel bé dels seus fills. “Quan no hi ha una harmonia a casa, el millor per a ells és que vegin que es pot ser feliç, encara que sigui separats. No ens sobràvem, però no ens complementàvem”.

Alcayde va posar molt interès que el públic sabés que no havia tingut grans problemes amb el seu marit. L'única cosa que passava era que havien deixat de formar un equip i per a això, és un aspecte fonamental.

Imatge de Carmen Alcayde de col·laboradora a 'Gran Hermano VIP 6: El Debate' l'any 2018
Carmen Alcayde sempre ha estat molt sincera | Mediaset

La col·laboradora va revelar a Sálvamequin havia estat el secret del seu matrimoni, per això havia estat trenta anys amb Eduardo. Les seves paraules van ser molt sinceres i els fans de Gran Germà VIP les tindran en compte.

“El secret és que ho passem bé, que amb la teva parella siguis lliure per ser tu mateix, és primordial. Jo amb el meu marit portava la vida que ens agradava. A mi ningú no em fa més gràcia com el meu marit i això és molt important”.