Muntatge amb un primer pla del príncep Guillem seriós i Kate Middleton seriosa amb un tocat blanc
GENT

El príncep Guillem canvia d'estratègia al mig de la crisi amb Kate Middleton

El príncep Guillem ha decidit parlar obertament sobre Kate Middleton al mig del gran enrenou que s'ha generat sobre el seu estat

El príncep Guillem segueix acaparant titulars al mig de la malaltia de la seva dona, la Kate Middleton. I si bé el silenci que havien instaurat no ajudava, la decisió de la princesa de Gal·les de reaparèixer mitjançant una imatge editada tampoc ha ajudat a calmar la situació.

Així, les especulacions i teories sobre això han anat creixent de tal manera, que ja ni tan sols els mitjans i les grans agències de comunicació confien en la Casa Reial.

El príncep Guillem dóna un emotiu discurs als premis llegat de Diana

A més, per si el Guillem i la Kate no en tinguessin prou, ara el nom de la seva suposada amant torna a ressonar amb força. Molts apunten a una greu crisi matrimonial, i no només això, sinó que la Kate Middleton hauria deixat de portar el seu famós anell de compromís que mai no es treia.

Almenys, aquest va ser un dels detalls més cridaners de la polèmica imatge que va compartir pel Dia de la Mare. Què li passa realment a la princesa? És una nova deslleialtat del marit la causant del seu estat?

De moment, seguim tenint massa preguntes i molt poques respostes. A més, just quan les aigües estan més revoltes, el príncep Guillem ha optat per canviar dràsticament d'estratègia.

El príncep Guillem parla sobre Kate Middleton

Just fa uns dies, podíem veure'l atenent una de les gales més especials i que busca retre homenatge a Lady Di. Es tracta dels premis Llegat de Diana, on cada gest i paraula del Guillem va ser analitzada amb lupa.

I, òbviament, no va passar desapercebuda la menció que va fer a la seva dona. Parlant del llegat de la seva mare, el príncep de Gal·les posava èmfasi que "és una cosa en què tant la Kate com jo ens hem centrat mitjançant la nostra feina, igual que els 50.000 joves que han rebut un premi Diana al llarg dels últims 25 anys".

Muntatge de Kate Middleton seriosa amb un tocat blau i el príncep Guillem seriós amb un vestit negre i corbata de llacet

A més, aquesta no va ser l'única ocasió en què va aprofitar per parlar de Middleton sense cap embut. De fet, durant una visita al centre dedicat a la joventut a White City, a l'oest de Londres, el Guillem s'atrevia fins i tot a fer broma amb l'èpic error d'edició que han comès.

Mentre decorava unes galetes al costat dels nens, el príncep Guillem reconeixia que no se li donava gens bé això de les feines artístiques.

"La meva dona és l'artística", comentava sense objeccions agafant a tothom per sorpresa. D'aquesta manera, podem observar que el futur rei ha optat per mostrar-se més relaxat i fer com si res hagués passat per intentar capejar el temporal.

➡️ Gent

Més notícies: