Muntatge amb Kiko Hernández seriós amb ulleres negres i una storie d'Instagram amb Al Bano somrient i el seu deute

GENT

Kiko Hernández revela quant li deu Albano Carrisi, gran enemic de Lydia Lozano

Kiko Hernández torna al seu perfil d'Instagram per denunciar públicament que el cantant no li ha pagat els diners que li deu després de perdre un judici

Kiko Hernández ha tornat a les seves xarxes socials per revelar quants diners li deu el cantant italià Albano Carrisi. A través de les històries del seu Instagram, l'excol·laborador de televisió ha reclamat al gran enemic de Lydia Lozano els 70 000 € que encara no li ha pagat.

Des que Sálvame va tancar les portes per sempre, la vida de l'exconcursant de Gran Hermano ha canviat de manera radical. Encara que el seu programa, Mejor Llama a Kiko, continua pertanyent a la graella de Telecinco, la veritat és que la seva carrera professional s'ha deslligat considerablement de la televisió.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández acudeix a les xarxes després d'assabentar-se que Al Bano torna a Espanya | Mediaset

Tant és així que, avui dia, Kiko Hernández està molt centrat en KH Antón, la productora que ha fundat juntament amb Fran Antón. A més, tots dos s'han bolcat al 100 % amb La boda del año, la seva nova i reeixida obra de teatre.

Ara bé, l'excol·laborador de televisió s'acaba de fer ressò d'una notícia inesperada: Albano Carrisi torna a Espanya amb una nova gira. Segons ja ha transcendit, durant el mes de març, el cantant oferirà cinc concerts que se celebraran a Sevilla, Madrid, Barcelona, València i la Corunya.

Per això, Kiko Hernández no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'acudir al seu perfil d'Instagram per reclamar-li els diners que li deu. "Recorda que des de fa 14 anys em deus les costes d'un judici que vas perdre i que puja a la quantitat de 70 000 €".

Kiko Hernández revela a les xarxes quant li deu Al Bano: "70 000 €"

El 2009, l'enemic de Lydia Lozano va demandar Kiko Hernández, però finalment la justícia va acabar donant la raó a l'excol·laborador de televisió. Tot i això, 14 anys després, Al Bano encara no ha saldat el seu deute.

Per això, i aprofitant el retorn a Espanya, el marit de Fran Antón ha tornat al seu perfil d'Instagram per fer una denúncia pública. A través de les històries d'aquesta xarxa social, l'exconcursant de Gran Hermano no ha tingut objeccions a reclamar-li els diners que li deu.

Storie de Kiko Hernández a Instagram amb una imatge d'Albano somrient i parlant del seu deute el 29 de gener de 2024
Kiko Hernández reclama a Al Bano els diners que li deu | Instagram, @kikohernandeztv

"Estimat Al Bano, m'alegro que tornis a Espanya per fer concerts aquest any. Però recorda que des de fa 14 anys em deus les costes d'un judici que vas perdre i que pugen a 70 000 €", ha escrit Kiko Hernández amb una foto del cantant.

A més, el presentador de Mejor Llama a Kiko ha aprofitat l'ocasió per enviar-li un missatge contundent: "Deixa de fer el pocavergonya i paga'm".

"Els promotors dels concerts queden avisats que s'embargarà a aquest morós, endeutat i deutor fins a l'últim cèntim d'això que guanyi en aquest país. A Itàlia, no se li pot reclamar res des d'Espanya", ha sentenciat Kiko Hernández.

Muntatge amb Kiko Hernández assenyalant-se amb una americana grisa i Al Bano somrient amb la mirada de banda i un barret blanc amb una cinta blava
No és la primera vegada que Kiko Hernández demana a Al Bano que saldi el seu deute | e-noticies.cat, Instagram, @kikohernandeztv, GTRES

Aquesta no és la primera vegada que Kiko Hernández reclama públicament a l'artista els diners que li deu. El novembre de 2022, l'extertulià va assegurar a Sálvame que el cantant li devia aleshores 30 000 €. Una quantitat que amb el pas del temps ha augmentat:

"El meu advocat està fins als nassos de reclamar-li internacionalment els diners". A més, i després de veure que aquestes paraules no van tenir efecte en l'artista, Kiko Hernández ho va tornar a intentar mesos després.

Després d'una de les visites d'Al Bano al Deluxe, en què va esclatar durament contra Lydia Lozano, el marit de Fran Antón li va fer una petició clara al programa. "A veure si pot ser que amb la nòmina que va cobrar l'altre dia se li pugui treure alguna cosa", va dir en aquell moment.