Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó a la Pasqua Militar del 2024; ambdues amb rostre seriós
GENT

La veritat oculta sobre el xicot de Leonor que ara veu la llum i preocuparia a Letícia

La primera història d'amor de Leonor no hauria tingut un final feliç, igual que li va passar a Letícia

Amb 18 anys acabats de fer,  no sorprèn que la Leonor ja hagi viscut la seva primera història d'amor. Molt centrada en els seus estudis i en la responsabilitat que pertoca el seu paper com a hereva, va poder trobar una mica de llibertat després de marxar a Gal·les.

Allí, la princesa va passar dos anys estudiant a l'UWC Atlantic College, on actualment també es troba la seva germana Sofia.

Foto de la princesa Leonor amb la reina Letizia saludant un dels seus companys durant la recepció del Palau Reial

Un temps que li va servir per allunyar-se una mica del control i l'escrutini públic a què viu sotmesa al nostre país. A més, segons es comenta al seu entorn, també va poder arribar a enamorar-se. Amb tot just 16 anys, la noia hauria entaulat una breu relació amb un company de l'internat un any més gran que ella.

Una història que recorda una mica la que també va viure la seva mare, la Letícia, que amb 17 anys s'enamorava ni més ni menys que del seu professor d'institut.

No obstant això, aquest breu romanç juvenil no va acabar de quallar, encara que la pena no duraria gaire a la Leonor. I és que precisament durant el segon curs, segons expliquen al portal En Blau, la princesa es tornava a enamorar. Aquesta vegada, d'un company de classe.

La princesa Leonor va viure un romanç que no va acabar molt bé

Lamentablement, segons assegura el mitjà en qüestió, sembla que la Leonor es va emportar una tremenda decepció amb aquest noi. I no només això, sinó que va ser víctima d'una traïció per part d'una amiga.

Molt molesta, la filla de la Letícia va veure com el noi que li agradava, també tontejava amb la seva amiga, cosa que acabava donant pas a una relació més duradora.

Plànol mitjà de Leonor de Borbó i Letizia Ortiz, totes dues amb rostre seriós, a la Pasqua Militar de 2024

Una cosa que, segons escriuen a En Blau, la va portar a enfadar-se i treure el mateix caràcter que ha heretat de la reina Letícia. D'aquesta manera, hauria llançat una clara advertència a la parella, ja que no pensava passar per alt una traïció semblant.

Una història molt cridanera i que, en cas de ser certa, ens demostra una vegada més que en l'amor moltes vegades les coses no surten com a un li agradaria.

A més, no sabem com s'haurà pres la Letícia aquesta nova informació, ja que sabem que no li agrada que es parli de les seves filles. La reina ha protegit sempre la imatge de la Leonor i també vol que la vida privada de la noia es mantingui en un segon pla.

Del que no hi ha dubte, és que el temps ho posa tot al seu lloc, i en aquest cas la Leonor ja hauria deixat enrere aquestes penes d'amor per centrar-se en la seva formació militar.

La jove té més clar que mai l'important paper que li toca exercir i està a punt per afrontar cada cop més obligacions reials.

➡️ Gent

Més notícies: