Muntatge de Lydia Lozano somrient al costat d'una imatge de Ylenia Carrisi
GENT

Lydia Lozano descobreix que no mentia: Ylenia Carrisi podria estar viva

Lydia Lozano acaba de descobrir que podria tenir la raó respecte a Ylenia Carrisi

Lydia Lozano acaba de descobrir que ella podria tenir raó pel que respecte a la desaparició de Ylenia Carrisi. I és que un investigador privat ha afirmat haver trobat viva la filla d'Al Bano i Romina Power.

Fa 30 anys que la filla dels famosos cantants italians desapareixia sense deixar rastre. És més, Lydia Lozano va ser una de les grans implicades en la història en haver afirmat obertament que Ylenia podria estar viva.

Un cas que li va passar molta factura, i va afectar la seva credibilitat com a periodista i la seva reputació. Cosa que la marcava profundament, i que la portava a prendre la decisió de no parlar més del tema.

Captura post Instagram com Romina Power i Ylenia Carrisi de petita

"Veig que es parla amb molta lleugeresa i penso que si ho digués jo segur que m'apuntarien amb el dit. Jo no torno a parlar d'un desaparegut encara que estigui al soterrani de casa meva", manifestava Lozano en una entrevista recent.

A més, ella mateixa confessava que es va sentir pressionada a remoure les velles ferides del passat i tot plegat per aixecar les xifres d'audiència. Una situació per on no està disposada a tornar a passar.

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano rep una inesperada notícia sobre Ylenia Carrisi

D'aquesta manera, i davant d'aquesta bomba sobre Ylenia Carrisi, Lydia Lozano s'ha negat a pronunciar-se. I, encara que María Patiño li ha trucat i intentat contactar-hi, Lozano s'ha mostrat molt contundent sobre això.

"Em diu que es nega a parlar sobre el tema i que no en dirà res", ha compartit Patiño amb els seus companys.

Decisió que tampoc els ha sorprès, ja que saben com de malament ho ha passat la periodista.

De moment, cal destacar que l'aparició de Carrisi amb vida continua basant-se només en suposicions. I, de fet, caldrà esperar una prova d'ADN que demostri si aquesta gran revelació és certa.

Imatge de Ylenia Carrisi posant somrient amb els braços davant del cos

D'altra banda, molts es pregunten com reaccionaran aquesta notícia tant Al Bano com Romina, ja que tots dos han mostrat sempre postures molt diferents.

En el cas d'Al Bano, ell sí que ha arribat a acceptar la possibilitat que la seva filla hagi mort.

Mentre que, d'altra banda, Romina mai no ha perdut la fe que Ylenia segueixi viva. "La meva filla pot ser a qualsevol lloc del món. Sé que és viva", confessava en una ocasió.

Una diferència d'opinions que inevitablement també afectava el matrimoni i els canviava per sempre.

➡️ Gent

Més notícies: