Fotomuntatge d'Espartac Peran amb una imatge amb el fill Adrià
GENT

Adrià, fill d'Espartac Peran de TV3: foto preciosa, com dues gotes d'aigua

Espartac Peran, presentador de la televisió pública de Catalunya, i la seva dona tenen dos fills en comú

Espartac Peran és un dels presentadors més estimats i reconeguts de TV3, la cadena pública catalana. La seva carrera a la televisió ha estat notablement diversa i perllongada, abastant des de reportatges en directe fins a la conducció de programes d'entreteniment.

Nascut a Mataró el 1972, Espartac Peran va començar la seva carrera a la televisió als anys 90. El seu primer gran èxit va arribar el 1996. Quan es va unir a TV3, on ràpidament es va destacar pel seu carisma i habilitat per connectar amb l'audiència.

Al llarg dels anys, Espartac ha participat en una varietat de programes. No obstant això, és especialment conegut pel seu treball a Divendres, un magazín vespertí que explorava la vida i la cultura a Catalunya.

Divendres es va emetre entre el 2009 i el 2017 i es va convertir en un dels programes més populars de TV3. En aquest espai, Espartac va viatjar per tot Catalunya, mostrant la riquesa cultural i les històries úniques dels pobles i les ciutats catalanes.

Imatge primer pla d'Espartac Peran a l'entrepista pel 'Tot es mou' de TV3

Adrià, fill d'Espartac Peran, és idèntic al seu pare

Espartac Peran sempre ha presumit de família, està casat amb Anna Bayarri i tenen dos fills: l'Adrià i la Clàudia. Tal com acostumen a dir, val més una imatge que mil paraules. Així, només cal veure el seu compte d'Instagram per confirmar la gran semblança amb el seu fill Adrià.

De fet, a la seva última fotografia, Espartac Peran ha emocionat tots els seus seguidors amb una preciosa imatge amb el petit. A la instantània, apareixen pare i fill somrient. Una tendra foto que desprèn la complicitat que hi ha entre tots dos.

La veritat és que la publicació s'ha omplert ràpidament de comentaris, els quals posen sobre la taula com són de guapos. "Com ha crescut la bestiola, que guapos esteu" o "Dos guapos, guapos... Felicitats, Espartac", són alguns d'ells. 

Imatge d'Espartan Peran somrient

Espartac Peran és una figura molt estimada a TV3

Espartac Peran estima la seva professió, però per sobre de tot sent una gran admiració pels seus amics de TV3. Helena García Melero, Ariadna Oltra o Xavi Coral són algunes de les seves amistats de la televisió. També Mònica López, actual presentadora de RTVE.

El català continua sent una figura central a TV3, conegut per la seva capacitat per explicar històries i el seu interès genuí en les persones que entrevista. La seva trajectòria a TV3 és un testimoni del seu talent i dedicació, consolidant-lo com un dels presentadors més respectats.

➡️ Gent

Més notícies: