Muntatge amb Belén Esteban al costat de Terelu Campos i una imatge de María Teresa Campos
GENT

L'advertència de Belén Esteban a Terelu Campos per la missa a María Teresa Campos

Belén Esteban ha enviat un missatge d'allò més contundent a Terelu Campos per la missa a María Teresa Campos

Belén Esteban ha llançat una contundent advertència a Terelu Campos després de conèixer-se que ella i la seva germana planegen organitzar una missa en honor a María Teresa Campos pel seu aniversari.

Segons han confirmat, de moment ni Terelu ni Carmen Borrego han confirmat res al respecte, perquè hi hauria certa divisió a la família sobre com fer aquest funeral.

D'aquí que una part ho vulgui fer de manera íntima, mentre que l'altra part estaria interessada a fer alguna cosa més propera a un esdeveniment.

Captura de Belén Esteban molt molesta a 'Ni que fuéramos'

I, en no haver rebut cap missatge per part de Terelu, tot semblaria indicar que ella seria la que prefereix portar-lo a la màxima intimitat. Una cosa davant la qual Belén Esteban s'ha mostrat molt contundent:

"Em sembla bé que ho portin de manera privada, però com vegi allà algú que no sigui proper a María Teresa...", ha advertit la tertuliana.

Belén Esteban, que sempre ha estat molt propera a María Teresa Campos, ja ha deixat molt clar a les seves filles que té intenció d'assistir a la missa.

Encara més, enviava un emotiu missatge a Terelu Campos en què li demanava que la deixés assistir. Tot i això, encara no ha obtingut resposta per la seva banda.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues amb cares tristos, a la missa funeral de María Teresa Campos

Belén Esteban mana un missatge per la missa a María Teresa Campos

"Jo he escrit a Terelu", ha informat Esteban. I, tot seguit, ha passat a llegir el missatge que li havia escrit.

"M'he assabentat que fareu una missa en honor a María Teresa i m'agradaria assistir-hi. Em pots dir a quina hora i on és?".

Un missatge que, en cas de no obtenir resposta, no impedirà a Belén presentar-s'hi. "Jo aniré a la missa, a l'església, i m'asseuré a l'últim banc per l'afecte que tenia a María Teresa i ella a mi".

Captura de Belén Esteban parlant sobre Terelu Campos

D'aquesta manera, Belén Esteban deixa molt clar que vol ser present en un dia tan important per a les Campos.

Tot i els problemes que hagin pogut tenir, just el cap de setmana passat Belén i Terelu protagonitzaven un retrobament molt cridaner.

De fet, totes dues es deixaven veure ballant i molt properes, malgrat que s'havien atacat mútuament a la televisió.

Una actitud que no ha passat desapercebuda per als seus companys de Ni que fuéramos, que han criticat força aquest canvi de postura que ha tingut Belén Esteban. Aconseguiran enterrar finalment la destral de guerra?

➡️ Gent

Més notícies: