Muntatge de fotos de primer pla de Camilo Blanes (Sheila Devil) amb rostre seriós i, al costat, una imatge de la seva mare, Lourdes Ornelas també amb rostre seriós

GENT

Lourdes Ornelas, disposada a salvar Camilo Blanes, aclareix quina és la seva malaltia

Lourdes Ornelas, completament desesperada, llança una crida per salvar el seu fill Camilo Blanes


Lourdes Ornelas està desesperada després de veure el lamentable estat de Camilo Blanes i la degradació que ha patit en molt poc temps. És més, Ornelas ha llançat una desesperada petició per salvar-lo.

I és que té por que els amics del seu fill acabin amb ell. Lourdes sap que el seu fill està envoltat de molt males influències i que l'únic que fan és aprofitar-se'n.

Per tant, malgrat els intents que ha fet, no li queda altra cosa que manifestar-ho públicament i demanar ajuda.

"El meu fill està molt malalt i necessita ajuda", compartia una vegada. No obstant, fins ara no havia parlat obertament sobre el tema.

Primer pla de Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, amb el rostre seriós

Les constants imatges que comparteix Camilo Blanes resulten molt preocupants. Tant és així que la seva mare està completament desesperada.

"Estic molt preocupada per la vida de Camilo. Ell no és dolent, té una malaltia", assegura. "Una malaltia que tenen moltes persones al món i que és l'addicció", ha confirmat.

Així, Lourdes ha destacat que li sembla inhumà "el que estan fent amb Camilo", s'ha lamentat. "Inhumà com el roben, com el treuen... Ves-te'n a la merda, 'pendejo'!", ha assenyalat directament els responsables d'aquesta lamentable situació.

Lourdes Ornelas, completament desesperada, demana ajuda per a Camilo Blanes

En concret, es tractaria de certs amics que Blanes fica a casa seva. "Tot el pitjor de Torrelodones, aquests van a casa de Camilo", assegura. "M'he fet experta a treure borratxos i drogoaddictes".

D'aquesta manera, Lourdes insisteix en "el mal que estan fent Camilo, que li porten bosses de droga. Estem parlant de delictes contra la salut", ha denunciat obertament.

Del que no hi ha dubte, és que Ornelas està completament desesperada i ja no sap què fer per ajudar el seu fill. "Ja no és que Camilo estigui malalt... està vulnerable total", sosté molt preocupada.

Lourdes Ornelas mirant Camilo Blanes amb cara de preocupació al sortir de casa

Així, Lourdes Ornelas afirma que el seu fill "és com un nen, i per això poden fer amb ell el que vulguin".

Una cosa, que Camilo sap, encara que sempre aconsegueixen “rentar-li el coco”. Una situació que té Ornelas en una autèntica angoixa. Tant, que ni tan sols pot dormir. "No dormo, em donen les 5:00 donant voltes a l'assumpte".

"Què puc fer, què puc fer, em mataran el meu fill", s'ha lamentat. De fet, el mateix Camilo Blanes ha arribat a trucar a la seva mare plorant.

Captura d'Instagram de Camilo Blanes amb perruca negra

"Estava molt malament i li vaig dir: 'fill, no estàs sol'. El roben i l'enganyen per treure diners", alerta Ornelas sobre el punt on ha arribat la situació.

"Li arriben a casa coses que ell no va demanar; per exemple, ordinadors. També els paga viatges a Costa Rica... O sigui, abusen del seu estat".

Una situació molt greu davant la qual Lourdes Ornelas demana ajuda completament desesperada. "Camilo és una persona molt intel·ligent, molt noble i bona persona, però quan ets en això no atens raons".

➡️ Gent

Més notícies: