Muntatge amb un primer pla de Cayetano Rivera, Fran Rivera somrient amb corbata, papers de divorci amb una creu vermella a sobre
GENT

Cayetano Rivera revela per què no pot parlar del divorci de Francisco Rivera

Cayetano Rivera prefereix no opinar sobre el complicat divorci de Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo

Cayetano Rivera ha reaparegut públicament per acudir al concert que Manuel Turizo ha ofert a Madrid de la mà de Starlite. Moment que ha aprofitat per revelar el motiu pel qual no pot parlar sobre el divorci de Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo.

Aquest divendres, el fill gran de Carmina Ordóñez ha tornat a esclatar durament contra Isabel Pantoja al nou programa de Telecinco, ¡De Viernes!. A més de pronunciar-se sobre la complicada relació que sempre ha mantingut amb ella, el torero no ha tingut objeccions a tornar a treure el tema de l'herència del seu pare.

No obstant això, un altre dels punts que més van cridar l'atenció de la seva entrevista va ser el seu divorci dur amb Eugenia Martínez de Irujo. Segons va confirmar el germà de Cayetano Rivera, cap dels dos estaven "preparats" ni "enamorats realment".

"El més bonic va ser Cayetana, ho compensa tot. Però la separació va ser terrible", va assegurar Francisco Rivera, després de revelar que la seva mare li va aconsellar que no es casés amb la socialité.

Captura de '¡De Viernes!' amb Fran Rivera assegut parlant enfadat amb una armilla el 15 de desembre de 2023
Fran Rivera parla del seu divorci d'Eugenia a '¡De Viernes!' | Mediaset

A més, i encara que va reconèixer la seva part de culpa, el torero es va mostrar molt dur amb la mare de la seva filla. "Jo no tinc rancúnia a Eugenia, però com es va comportar després no va estar bé i jo vaig patir molt i Cayetana va patir molt".

Ara, i després de conèixer aquestes declaracions, Cayetano Rivera no ha tingut cap problema a pronunciar-s'hi. I ho ha fet durant el concert de Manuel Turizo que Starlite ha organitzat a la ciutat de Madrid.

Moment que els mitjans de comunicació han aprofitat per preguntar-li sobre la situació delicada que s'ha generat entre el seu germà Francisco i Eugenia. Ara bé, ell ha preferit no parlar sobre el divorci del seu germà, i tot per un bon motiu: la seva neboda Tana.

Cayetano Rivera prefereix no parlar sobre el divorci de Francisco Rivera: "Està la meva neboda pel mig"

Durant el photocall del concert, Cayetano Rivera no ha tingut cap problema a atendre totes les preguntes dels diferents mitjans de comunicació. Moment en què li han preguntat pel divorci del seu germà Francisco i Eugenia Martínez de Irujo.

Després de reconèixer que no ha pogut veure l'entrevista en directe, el torero ha assegurat que li sembla "bé" el pas tan important que ha fet el seu germà. "Si ell se sent a gust així, fenomenal".

Tot i això, quan li han preguntat pel complex divorci de Fran i la socialité, Cayetano Rivera ha optat per no pronunciar-s'hi. Decisió que ha pres per no perjudicar la seva neboda Cayetana:

Monatje de fotos de pla curt de Cayetano Rivera i Cayetana Rivera, tots dos amb rostre somrient
Cayetano Rivera prefereix no parlar del divorci del seu germà pel bé de la seva neboda Tana | Europa Press, e-noticies.cat

"Aquest és un tema molt personal en què, a més, està la meva neboda pel mig. Crec que, com menys es parli d'aquest tema, millor".

A més, Cayetano Rivera no ha tingut objeccions a parlar sobre la vertadera relació que manté amb la resta dels germans Rivera. Encara que Francisco va assegurar durant la seva entrevista a ¡De Viernes! que "amb Kiko Rivera no parla", ell ha estat molt clar al respecte:

"Tinc la millor relació que puc tenir amb cadascun. La vida són moltes coses, cadascú ha d'intentar viure tan bé com pugui intentant fer el menor mal possible. Així ens han educat i ens ho han inculcat".

Cayetano Rivera amb americana i Fran Rivera amb jaqueta seriosos
Cayetano Rivera confessa que la seva relació amb Fran no està passant pel seu millor moment | GTRES

I encara que ha intentat esquivar per tots els mitjans les preguntes sobre el seu presumpte distanciament de Fran, finalment, ha acabat reconeixent que la seva relació no passa pel millor moment.

"Hi ha vegades que ens emportem millor, pitjor, discutim, no, una cosa normal en totes les famílies. Crec que ara mateix hauríem de parlar de Nadal com una cosa més positiva, no intentar buscar o treure problemes que hi pugui haver, que hi ha a tots els costats. És una qüestió de remar", ha afegit Cayetano Rivera.